Comentarii pe articolul Care sunt pretentiile FMI si ale CE in urma acordului cu Romania


Ne da si noua cineva EXPLICATII PENTRU CE ANUME SUNT ACESTI BANI??????

Ioana C la 26 Martie 2009, ora 08:19
Dra chiar asa de ignoranti sunt "dragii nostri alesi"??
Sunt extrem de dezamagita ( ma rog, cui i-ar pasa de asta) de dvs d-lor jurnalisti, avand in vedere lipsa dvs de informare; toate titlurile de-o schioapa din ziarele de ieri si azi, striga sus si tare ca Vai! am reusit sa luam imprumuturile!!! Dar sa ne explice si noua cineva TOTUSI: PENTRU CE AVEM NEVOIE DE ACESTI BANI, IN PROCENTE!!Adica: 10 % pt finantari ; 20% pt relansare economica, 70% pt noile vile din jurul Bucurestilor, sa inteleg, nu???
Care este justificare dvs. domnilor senatori, deputati, ministrii, bancheri???Nu dati chiar nimanui socoteala??????Pe spinarea noastra se vor returna acesti bani, deci macar un minim de transparenta asteptam de la dvs. ( s-ar putea , cel mai probabil, sa steptam mult si bine!)!!!!
Mihai Eduard Romulus la 26 Martie 2009, ora 10:40
E simplu! noi luam un imprumut, pt a resana pierderile companiilor private care iata caz ciudat cele mai consistente le au bancile cu capital strain. deci noi luam banii de FMI pt a le da bancilor ca sa isi acopere pierderile. Bancile evident ca au filiala mama inafara deci acesti bani or sa iasa foarte rapid din tara (Daca or sa intre vreo data).

Deci morala... Noi Va dam O foaie pe cere scrie 20 de mld voi ne dati 4 mld pe an in bancnote. e pretul pt a sta in Europa, Taxa de protectie, pretul pt ca ceausescu a indraznit sa plateasca toate datoriile pretul pt a ne creste iar raitingul de credibilitate ( care a fost in continua scadere atat timp cat am sustinut ca nu avem nevoie de imprumut de la FMI).

Aveam deja 40 de mld datorie plus 20 sunt 60... co o dobanada minima de 3,5% pe an pt vreo 50 de ani noi trebuie sa platim vreo 2 mld pe an numai de dobanzi fara sa paltim nimic din datoria efectiva imprumutata....
Liki_Datoru la 26 Martie 2009, ora 19:30
20 miliarde repartizate la 20 de milioane de romani ne ofera placerea de a restitui fiecare 1000 UNA MIE EURO, pe care eternii conducatori o folosesc NUMAI in folosul lor, pentru ca NUMAI EI stiu ''SA TRAIASCA BINE''
Liki_Datoru la 26 Martie 2009, ora 19:33
sa zic multam frumos.

  Inapoi la articolul Care sunt pretentiile FMI si ale CE in urma acordului cu Romania

Setari Cookie-uri