Comentarii pe articolul Brokerii acuza: Patriciu vrea sa detina controlul Bursei


Patriciu=Hancu=acelasi fenomen

Dan Dragomirescu la 21 Martie 2008, ora 05:49
Patriciu=Hancu=acelasi fenomen
Va amintiti de zecile de romani care au petrecut o noapte pe camp pentru ca vestitul "cutremurolog" Vergil Hancu prevestise un dezastru seismic?
Exact asa argumentau si ei: "o fi stiind Hancu ceva". Cutremurul nu a venit, bursa in schimb a scazut, oferind domnului Patriciu, detinatorul fondului Tailwind si al casei de brokeraj Unicredit Securitieis, preturi excelente de intrare pe actiuni subevaluate.

Cine a fost inteligent a intrat la cumparare concomitent cu Patriciu si cu sutele de persoane initiate (vezi raportari) care au adunat actiuni ieftine, urmand sa le "creasca" timp de cateva luni, pentru a le vinde apoi...pe maxime.
Din pacate am uitat prea usor ca Hancu e dus cu pluta, iar Patriciu a fost incriminat penal pentru...manipularea pietei de capital.


Craciun Georgian la 21 Martie 2008, ora 19:39
Romania este tara tuturor posibilitatilor si nu SUA. Daca SUA este tara in care poti sa poluezi cat vrei, Romania este tara in care poti sa mananci rahat cat vrei. Si in nici unul dintre cazuri, nimeni nu este pedepsit. In tara asta , daca nu se introduce pedeapsa capitala, o sa ajungem asa cum isi doresc altii : "SCLAVI"

  Inapoi la articolul Brokerii acuza: Patriciu vrea sa detina controlul Bursei

Setari Cookie-uri