Comentarii pe articolul Cum au infiintat doua studente un business care in trei ani a ajuns la jumatate de milion de euro


tinere cu potential de afaceri

Ifrim Sandru la 5 Octombrie 2009, ora 14:55

Dupa cum spune un vechi proverb englezesc, merita sa ajuti pe cineva, numai daca acesta merita.
Aceste tinere merita sa fie ajutate, caci au inceput cu ceea ce este mai greu, au o atitudine pozitiva si mai ale sunt constiente de ceea ce le lipseste.

Ca specialist in ale managementului, ma ofer sa le ajut in construirea unui mediu organizational performant si o societate dinamica si de succes, cu plata numai dupa obtinerea si contabilzarea rezultatelor si bineinteles numai daca acestea sunt pozitive
Este cel mai consistent ajutor pe care sunt convins ca poti sa-l dai unor tineri, sperand intr-o satisfactie completa a lor (ca antreprenori / oameni de afaceri in devenire) si a ta ca profesionist si mentor de vocatie.

Oricum felicitari celor doua ....

P Razvan la 5 Octombrie 2009, ora 15:19
Si probabil ajutorul nu e atat de dezinteresat precum e de rasplatit pecuniar, dat fiind faptul ca business-ul lor merge foarte bine.

Am avut business cat am fost in facultate, in IT, care chiar daca nu a produs mai mult decat sa imi ofere o viata usor mai buna decat subzistenta, mi-a prins foarte bine dupa aceea.
la 5 Octombrie 2009, ora 15:52
Felicitari stimate domn pentru atitudine !!!
Florin Tenea la 5 Octombrie 2009, ora 16:01
ori au avut noroc cu carul ...ori spala cineva niste banuti
Eduard Constantinescu la 5 Octombrie 2009, ora 16:35
nu stiu cum se face ca veniti cu exemple au luar intro companie x su y si de acolo siau deschis propia firma pai pe romaneste va spun eu cum sta treaba 1 sunt femei ..... 2 s iau tirat clientii rapid la firma lor cu oferta de dumping simplu ca buna ziua .,si va garantez eu ca 75 % dintre acesti asa zisi antreprenori care au cifre de afaceri de sute de mi ide euro si sunt asa de inocenti .. si plini de succes ... este total fals au vazut cum sta treaba si hop sau trezit ei cu mari contracte:) frumoase simplu parsivitate si nimic inovativ int-run cuvint sa inchieiem
Listes Andreea la 5 Octombrie 2009, ora 17:03
Eu sper sincer ca ... totusi se poate sa fie asa cum am citit...
Dar, ceva ma face sa am si indoieli, tinind cont de toate cite le stiu din experienta mea si din tot ceea ce vad ca se practica in jurul nostru.
Le doresc succes, oricum.
Eu Eu la 5 Octombrie 2009, ora 17:55
ori au muncit foartye mult shi au luptat sa ajunga unde au ajuns...
Dorobantu Iulian la 5 Octombrie 2009, ora 20:21
Ori tu esti un incompetent care va munci toata viata pentru altii.

Evident, te roade si invidia.

In Romania nu ai cum sa faci ceva DOAR prin munca; imediat ti se va raspunde: ai avut noroc, relatii, ai dat spaga, te-au ajutat parintii etc.

Nu frate, a muncit mai mult decat tine si probabil le duc si mai mult capul!

Ti-e greu sa accepti asta? Du-te la psiholog!
Liliane la 6 Octombrie 2009, ora 09:31
domnului Ifrim Sandu,(primul comentariu):ati mirosit bine acest sac de bani(care trebuie sa recunoastem ca este clar pe un mare drum de mare succes)si vreti si dumneavoastra o halca!Sper sa nu o primiti pentru ca aceste tinere sunt de o mie de ori mai tari decat dumneavoastra si toate sfaturile dumneavoastra.Practica lor o demonstreaza!Hai sa construim altfel de cum s-a tot construit pana acum!
Multa bafta celor doua tinere!
Bradea Sorina la 6 Octombrie 2009, ora 11:41
mai intai felicitari pentru ideea de a se baza pe cunostintele acumulate, pe prietenia si compatibilitatea celor doua asociate.
Cred ca ar trebui sa vedem exemplul acesta ca pe un exemplu de "se poate reusi".
Am inceput prea tare sa vedem numai lucrurile negative si sa uitam de atitudinea pozitiva. Ori, cred eu, si as vrea ca cele doua asociate sa infirme daca nu e asa, tocami atitudinea pozitiva este o parte a succesului lor si increderea ca pot sa faca profesionist ceea ce si-au prropus!
Mi-ar face placere sa foilosesc in programele mele de formare pe antreprenoriat exemplul lor ca un exemplu de succes. Se poate?
la 6 Octombrie 2009, ora 16:27
A munci mai mult ca altul nu inseamna nimic. Sunt unii care muncesc toata viata si nu fac nimic. Este clar ca respectivele au fost ajutate sau au luat din clientii firmelor de pe unde au lucrat... si eu as face la fel pt ca e economie de piata. Daca nu vrei ca un angajat al tau sa faca la fel atunci pune-l sa semneze un contract cu niste clauze aspre.
Ca idee ele sunt de apreciat ca au ajuns unde au ajuns indiferent ce au facut atat timp cat e legal... aspectul moral nu prea conteaza in afaceri.
Hermina la 17 Octombrie 2009, ora 14:35
Nu sunt singurele care au capatat expertiza intr-o companie, dar sunt printre extrem de putinii care au reusit si BRAVO pentru rezultatele lor. Si nu-l plange pe Radu Florescu ca nici el nu a pornit chiar "inocent".
Hermina

  Inapoi la articolul Cum au infiintat doua studente un business care in trei ani a ajuns la jumatate de milion de euro

Setari Cookie-uri