Comentarii pe articolul AGA istorica la Fondul Proprietatea: Un administrator puternic, dividende si listare


FP in era Templeton

Popescu la 6 Septembrie 2010, ora 22:55
Intr-adevar o AGA "istorica" , pentru ca nu prea mai credeam anul trecut ca vom ajunge sa vedem si acest "pas urias" spre listare al FP. Merita toate felicitarile domnul Ionut Popescu si echipa lui de la FP !
Acum este randul celor de la Franklin Templeton sa se tina de cuvant si sa distribuie dividendele (aprobate in AGA) incepand cu octombrie si sa demareze listarea la BVB incepand cu ianuarie 2011. Acum la inceput de drum in administrarea FP le uram mult succes !
Teodorescu Mihai Eduard la 7 Septembrie 2010, ora 16:00
E foame de bani pana si la bogatii FP ?
Vasile Cega 6-10-1949 la 7 Septembrie 2010, ora 18:20
In sfarsit se inainteaza mai serios spre listare pe bursa . Nu am inteles niciodata de ce s-a tergiversat atat de mult ,sau poate ca interesele unora au fost atat de mari incat au tinut pe loc FP. Noii administratori ar trebui sa-si faca datoria pentru care au fost investiti si de aceia nu prea vad rostul comisiei de supraveghere , insa suntem la inceput si nu stim cum vor decurge lucrurile , asa ca poate este necesar si o comisie de supraveghere. Personal am de primit actiuni la FP pentru 18 ha padure ,insa cei de la ANRP tergiverseaza si ei rezolvarea dosarului meu . Sper ca pana va fi listat FP la bursa cei de la ANRP vor rezolva dosarul meu, Daca cineva se afla in situatie similara cu a mea rog sa-si spuna opinia , pentru a ne putea ajuta reciproc . Cu respect C.V.
Vasile Cega 6-10-1949 la 7 Septembrie 2010, ora 18:26
Felicitari d-lui Ionut Popescu pentru reusita sa. Speram ca noii administratori sa faca treaba buna cu FP.

  Inapoi la articolul AGA istorica la Fondul Proprietatea: Un administrator puternic, dividende si listare

Setari Cookie-uri