Comentarii pe articolul Stenograme din dosarul Vintu: Mi-a deschis dosarul cu Banca Agricola. Am vrut sa-i dau o lectie


poftim?

Paun Nicoletta la 18 Octombrie 2010, ora 15:21
Citesc si nu-mi vine sa cred...
Mai mult, nici sa scriu nu pot.
Poinar Daniel la 18 Octombrie 2010, ora 16:10
ce naiba se tot c.... astea pe ei sa-l puna pe imbecilul asta la punct?? M-am saturat sa tot citesc despre el....
Socol Marian la 18 Octombrie 2010, ora 16:33
Ca sa vedeti cine conduce acasta tara! Un fost puscarias(Vantu), fost zarzavagiu prin Moldova! Acest individ veros impreuna cu mijloacele media de care dispune, mai ales postul tv realitatea, distruge o tara isterizand romanii numai pentru a-si demonstra siesi ce "gheorghe dracu'" e el ,tare si mare!!!!! Deja rezultatele acestei anti-statale politici ale acestui individ se vad prin lipsa totala de incredere a romanului obisnuit fata de tara sa!!! Bine ar fi daca romanii si-ar da seama ca problemele lor nu se vor rezolva cupland la acest razboi personal Vantu-Basescu ci luptand pentru a impune guvernantilor sa se implice in rezolvarea interesului national si nu personal. Nu cu "jos guvernul" vom face ceva ci cu"faceti ce trebuie"-mesaj clar dat guvernantilor prin vot. Si ,mai ales, prin punerea la colt a evazionistilor de tipul celui de mai sus. Am mai spus si o repet: PLATA IMPOZITELOR CATRE STAT MASOARA CONSTIINTA SOCIALA A UNUI POPOR. Numai dupa aceea vine punerea la zid a guvernantilor.
Stefan Borcan la 19 Octombrie 2010, ora 06:51
ai dreptate,dar ce poti face impotriva celor care aplaudau pe vremea lui iliescu,cind au venit minerii in bucuresti,si care in iubirea lor fata de ciuma rosie,nu vor sa vada adevarul?

  Inapoi la articolul Stenograme din dosarul Vintu: Mi-a deschis dosarul cu Banca Agricola. Am vrut sa-i dau o lectie

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile