Comentarii pe articolul Bruynseels: Lichiditatatea bursei nu e suficienta pentru un emitent ca BCR


A doua abatere

Gogu Demagogu la 4 Martie 2011, ora 10:44
Tot acest domn a zis de curand ca nu intelege de ce salariatii refuza o marire de salariu de 7% pe an si vor prima din profit. Pai daca inflatia e peste 7%, atunci ce marire de salariu e aia? Si salariatii stiu ei ce stiu, evident ca le convine prima din profit fiindca vad ca banca o sa meraga bine in urmatorii ani.

Iar acum vine si face comparatie intre FP si un eventual BCR listat. Pai la FP stateau vanzatorii in stand-by demult, abia asteptau sa isi vanda actiunile. Cand o sa se epuizeze stocul, atunci putem vorbi de potential de cerstere. La BCR ce vanzatori potentiali (care sa poata da jos piata Regular) sunt in afara de salariatii bancii? Iar salariatilor li se poate impune un lock-out de 1-2 ani, ca sa elimine presiunea vanzatorilor imediat dupa listare. Mie mi se pare ca domnul acesta face pe prostul sau ne ia pe noi de prosti, ambele variante fiind nedigerabile.

  Inapoi la articolul Bruynseels: Lichiditatatea bursei nu e suficienta pentru un emitent ca BCR

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile