Comentarii pe articolul Guvernul a pus ochii pe firme: Vrea MILIARDE din controale mai dese


Recesiune....

Petru la 17 Aprilie 2011, ora 22:56
O tara nu poate sa iasa din recesiune -la o anumita data sau ora..cei care lanseaza astfel de ideii sunt prin natura lor niste copii imaturi ai economiei de piata emergenta cum e Romania. O iesire din recesiune se produceprin -efort colectiv , conjunctura europeana favorabila, schimbare de mentalitate, orientare catre productie(agricola, industriala). Atata timp cat furnizam forta de munca europei cu tineri(in putere) scoliti gratis de noi (ca tara binenteles) si cu beneficii 0 fata de tara noastra si totodata fara sa avem o industrie si agricultura sustenabile , cu pensionari si asistati sociali, cu imobiliare exacerbate ca pret-si credite acordate cu CI-ca acestea(apartamentele) sa fie cumparate-sa poata castiga teren (in Romania)niste banci care vor sa inrobeasca pe oricine ca sa traiasca, sau de fapt sa detina controlul unei natii de inculti si salbatici TRACI (dealtfel vrednici in trecut)si cu oameni de afaceri de carton-oportunisti si fara experienta, cu dorinte puerile(gen BMW sau excursii in Dubai)Ce poti sa faci, sau ce sperante poti sa ai, poti macar sa emiti pretentii?. Mentalitatea castigata in timp de scalv, a romanului e adanc inradacinata in aceasta natie; Atata timp cat constinta concetatinilor nostri nu se ridica mai sus decat cosul de cumparaturi de la supermarket (=loc de unde cumperi inlocuitori de sinteza,pentru alimente)sau decat nevoia satisfacerii nevoilor primare(mentionez nevoile primare: plata ratelor lunere, incasarea salariului(solda de scalv)-apropo piramida lui Maslou e reconstruita-nevoile primare sunt altele..; complacerea in ideile transmise prin TV si falsa impresie ca economia este o chestiune pe care guvernantii o pot pune pe picioare dupa bunul lor plac sau in functie de cele mai bune decizii luate din multitudinea de cai de urmat,...dupa toate astea..... Nu ne putem permite macar sa ne gandim la o economie sustenabila pe termen lung.
Nu-mi cere nimeni parerea dar spun cu tarie:
a. iesire din criza-care criza -niciodata nu am dus-o bine
b. falsa impresie de prosperitate e greu de reconstituit-trebuie indusa psihic(adica la data X se va iesi din crica...) mai inainte de a o invoca ca o componenta -a priori -a vieti noastre .
c.oameni traiesc si mor, nu fiti fraieri puneti mana pe tot ce credeti ca vi se cuvine , pt ca meritati si faceti-o luand cat mai multe credite , ca sa deveniti scalvi-(ca doar nu credeati ca o sa trageti Teapa sisemului-Fraierilor); Cum vi se pare acest indemn cabalin? normal? DA pt ca in conceptia LOR sunteti niste cai-buni de munca -care fara a fi stimulati se puturosesc si devin ineficienti; Faceti-va firme ca sa deveniti milionari sau sa deveniti scavii propriilor afaceri, dati-va viata pentru firmele la care lucrati si carora le pasa de voi pana la paroxism; Faceti in primul rand jocul stapanilor pentru ca de asta sunteti demni-Cineva trebuie sa gandeasca pentru voi si va va dea voua de lucru, sau sa va creeze mediu de afaceri propice; Dar oare de ce? de ce meritati acest privilegiu? care este pretul vostru? viata voastra -raspuns -E prea putin importanta Spiritul vostru ?(care pare slab) care de fapt e averea voastra si trebuie vlaguit pana la anihilare -pentru ca altfel v-ati da seama de realitate si ati actiona in consecinta......

  Inapoi la articolul Guvernul a pus ochii pe firme: Vrea MILIARDE din controale mai dese

Setari Cookie-uri