Comentarii pe articolul De ce avem nevoie de asigurari de locuinte?


reclama pt firmele de asigurari si atat!

Muresan Manuela la 14 Iulie 2011, ora 11:02
Discutia de ieri a fost o reclama nemascata pt societatile de asigurari. Asigurarea obligatorie a locuintelor ii constrange pe cei care au case care sunt dincolo de orice risc (cutremur, inundatie etc.) sa "cotizeze" in buzunarele labartate ale asiguratorilor pentru ca un apartament intr-un bloc cu sistem antiatomic si la etajul 3 nu va pati nimic niciodata decat daca vine sfarsitul lumii / potopul. In schimb blocul in care locuiesc eu - din 38 - nu mi-l asigura nimeni tocmai pentru ca exista riscul pt ei de a plati cei 20.000 eur. O lege aberanta, ca multe altele din tara asta. ..
si, sa nu uit,
cei doi invitati de ieri nu au binevoit sa-mi raspunde si mie... pt ca nu-i avantaja intrebarea.
Raileanu Constanta la 14 Iulie 2011, ora 15:42
E clar ca aceasta masura este una de jecmanire a cetatenilor si de umflare a conturilor firmelor de asigurare si in mod sigur si a unora dintre "bugetari". Treaba este limpede: ori platesti cat au stabilit domnii ori iei amenda (deci tot platesti). Ce conteaza ca banii dati sunt pierduti pe vecie in haul creat de aceasta aberanta lege? Doar ii platim noi, ei, la locuintele lor de "servici" sau la la camera luxoasa de hotel nu platesc nimic, basca ca nu se duce nimeni sa-i intrebe de sanatate. Si iti mai pui intrebarea, in caz de calamitate majora (cutremur, alunecare de teren etc.) ce faci cu 20 000 euro? Cumperi un cotet pentru gaini sau un container din tabla sauuuu de banii astia te primesc in lagare pentru sinistrati?

  Inapoi la articolul De ce avem nevoie de asigurari de locuinte?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile