Comentarii pe articolul Patronul Realitatea: Camelia Voiculescu, concurentul nostru numarul 1, m-a sunat sa ma ajute


Realitatea acest cancan TV

Simionescu Daniel la 6 Septembrie 2011, ora 15:12
Era si normal sa apara o schimbare esentiala in tristul trust Realitatea Media. In loc de jurnalismul initial cu care a pornit la drum , Realitatea Tv a ajuns sa propage o birfa mizerabila pe post de stiri, zvonurile au capatat valoare de stiri confirmate, iar persoane dubioase au inceput sa devina lideri de opinie, incercand sa convinga populatia ca sunt luptatori pentru libertate sau scriitori. Nimic mai jenant si nimic mai rau pentru etica unei profesii care s-a bucurat in Romania de un imens sprijin popular, inca din anul 1870 cand vrbeam doar de media scrisa.
Datcu Dorin-Vasile la 6 Septembrie 2011, ora 16:58
M-as axa pe ceea ce declara patronul realitatea. Pe de o parte spune ca este usor de emotionat, pe de alta se emotioneaza profund taman atunci cand ar trebui sa se fereasca de calul de dar al grecului.Oare sa fie atata de naiv sa creada ca acest ajutor ar fi fost doar asa de dragul ochilor lui frumosi sau o subjugare definitiva in sensul in care se intrevede clar ca nu o sa mai existe decat sustinere media pentru PC. Pai nu este clar ca doua mizerii de televiziune care se foloseau in baza de scursorile jurnalisticii romanesti (oameni pe care nu i-ar mai angaja nimeni decat cineva asemanator celor doua), nu mai incapeau intr-o singura teaca.
Si cina sa dispara? In orice caz nu posturile marelui SECURIST " FELIX".Oare chiar nu ne putem ajuta sa scapam de astia? Oare chiar nu exista o vointa politica care sa aduca legile care sa-i lase pe drumuri pe cei care ne-au rupt si pe vremea lui Ceausescu si au venit si ne subjuga si in vremurile noi? Chiar ne lasam pacaliti la infinit de torsionarii comunisti care au devenit subit marii nostri capitalisti. De asta-l urasc pe Iliescu. Ne-a lasat fara trei legi:
1.Legea ilicitului-care nu ar fi trebuit sa dispara ci doar sa fie modificata in spirit democratic.
2.Legea care pedepsea atacul la economia de stat-care si ea trebuia doar cosmetizata
3.Legea pedepsei capitale-care trebuia scoasa doar dupa consolidarea democratiei si nu a hotiei
HALAL!!
NE MERITAM SOARTA.
ACUMA SA VINA LA PUTERE STRUTO-CAMILA. STANGA-DREAPTA.USL
Ei cica: si in germania functioneaza asa ceva. Dar nu spun ca acolo SPD (partid de stanga) are dogme politice mai de dreapta decat la noi PNL-ul.
In rest numai de bine!!!
Horatiu la 7 Septembrie 2011, ora 09:43
@Datcu Dorin-Vasile:
Cine, "torsionarii comunisti" ? Cred ca v-ati uitat pre mult la reclama cu Adidas Torsion". Intr-adevar, va meritati soarta.

  Inapoi la articolul Patronul Realitatea: Camelia Voiculescu, concurentul nostru numarul 1, m-a sunat sa ma ajute

Setari Cookie-uri