Comentarii pe articolul Brokerii asteapta o saptamana incerta a Bursei


Ce vrea sa spuna acest articol?

Dan la 28 Iulie 2008, ora 07:18
Ce vrea sa spuna acest articol?
Nu sunt foarte convins ca acest comentariu va fi aprobat, insa sunt convins ca va fi citit macar o data de catre webmaster.
In primul rand panica nu poate predomina bursa. Poate "la bursa". Apoi, titlul "Brokerii asteapta o saptamana incerta a Bursei" mi se pare atroce. Ce valoare de informatie ne aduce? Faptul ca brokerii nu stiu la ce sa se astepte? Ce inseamna "saptamana incerta"? Prin definitie, viitorul este incert, dar daca tot citam o opinie, macar sa aducem o minima informatie.
Ultimele randuri din lead completeaza nefericit seria de asertiuni de o logica indoielnica. "stirile internationale nefavorabile vor influenta in continuare sentimentele investitorilor" citim, afland asadar ca de fapt exista certitudinea ca vor exista stiri internationale nefavorabile. De unde siguranta ca vor fi stiri nefavorabile pe plan international? Iar daca exista aceasta siguranta, cum ramane cu faptul ca "Brokerii asteapta o saptamana incerta"?
Despre sentimentalism in investitii nu mai discutam. E de presupus ca informatiile afecteaza deciziile investitorilor. In cel mai grav caz, senzatiile sau starile investitorilor, nu sentimentele. Totusi, bursa nu e "Din dragoste".

  Inapoi la articolul Brokerii asteapta o saptamana incerta a Bursei

Setari Cookie-uri