Microsoft

MicrosoftMicrosoft este cel mai dorit angajator din Romania potrivit celui mai recent studiu efectuat de compania Catalyst Consulting.

Gigantul are postate 18 joburi pentru Bucuresti si Timisoara. Pentru job-urile din cadrul companiei anunturile expira intr-o perioada cuprinsa intre 2 si 14 zile.

Majoritatea job-urile disponibile sunt in cadrul centrului de suport tehnic global al companiei, care acopera activitatile din Europa.
Franceza, italiana, germana si limbile nordice se numara printre cerintele unora dintre posturile disponibile, iar contractele de angajare sunt de tip outsourcing.

Informatiile provin de pe portalul BestJobs.ro

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Oracle

OracleOracle are peste 50 de posturi libere in prezent. Printre pozitiile diponibile se numara un asistent de HR, job entry level. Postul este pentru regiunea EMEA. Pentru aceasta pozitie, candidatul trebuie sa vorbeasca fluent engleza si o alta limba europeana, dar sa aiba si „simtul umorului”.

Compania mai cauta si un administrator al bazei de date in cloud, insa pentru aceasta pozitie se cere o experienta de 4-6 ani.

Un administrator pentru aplicatiile din cloud sau un post de business operation manager in EMEA se numara printre job-urile postate in aceasta perioada de Oracle.

Informatiile provin de pe portalul BestJobs.ro

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

BCR

BCRBCR a patra companie din topul celor mai doriti angajatori (dupa Google, care nu are insa job-uri valide postate pe site-urile de recrutare consultate-n.r.) are in prezent peste 50 de posturi valide.

Banca este in cautarea unor consilieri clienti in orase ca Brasov, Sinaia sau Oradea, dar cauta si un coordonator al echipei de administrare baze de date. Anuntul pentru ultimul post expira in 30 de zile si este necesara o experienta de 3-5 ani.

Informatiile provin de pe portalul BestJobs.ro.

IBM

IBMCompania IBM are de asemenea mai multe pozitii deschise. Printre job-urile disponibila se numara o pozitie in echipa de marketing a companie, post pentru care au aplicat deja peste 560 de persoane.

Datele legate de job-urile de la IBM sunt preluate de pe BestJobs.ro

Continental

ContinentalGrupul automotive Continental are peste 40 de joburi postate pe site-urile de recrutare. Compania cauta de la coordonatori de vanzari, la un software project manager.

Furnizorul international de componente si solutii pentru industria auto Continental investeste la Ghimbav 40 de milioane de euro intr-o unitate de productie pentru pompe de alimentare si subansamble. Unitatea va fi finalizata in 2013, iar oficialii companiei au anuntat deja ca prin aceasta investitie vor crea 550 de locuri de munca.

La inceputul anului, compania anunta ca va crea in Romania peste 1000 de locuri de munca pe parcursul lui 2012.

Datele despre job-urile postate de Continental Automotive sunt preluate de pe Ejobs.ro.

Orange

OrangeOrange Romania are peste 20 de pozitii disponibile, cautand de la reprezentanti de vanzari, la software developer sau online application administrator.

Si companiile partenere Orange angajeaza. Spre exemplu, unul din partenerii companiei cauta un manager regional pentru Baia Mare, Satu Mare si Sighetu Marmatiei.

Datele provin de pe BestJobs.ro si eJobs.ro.

HP

HPHP Software Cluj cauta personal in zona de collection analyst, pe diverse limbi straine.

Datele provin de pe portalul eJobs.ro

Sursa foto:igadgetsreport.com

Vodafone

VodafoneCompania de telecomunicatii are peste 10 posturi disponibile. Printre specialistii cautati se numara IT system analyst, system operator sau configuration administrator.

Datele sunt preluate de pe BestJobs.ro.


Coca Cola

Coca ColaCoca Cola Hellenic are 6 pozitii libere.

Potrivit datelor de pe eJobs.ro compania cauta, printre alte pozitii, un coordonator regional in Timisoara, operator de linie pentru fabrica din Ploiesti, dar si un manager al sistemelor de calitate in Ploiesti.

Siemens

SiemensSiemens Program and System Engineering SRL cauta un healthcare product analyst, vorbitor de germana, dar si 3 persoane pentru a ocupa pozitia de SAP ABAP developer. Job-urile sunt in Brasov.

Datele sunt preluate de pe eJobs.ro.

KPMG

KPMGKPMG cauta un administrative assistent si un accounting and administrative director.

Datele provin de pe portalul BestJobs.ro.

Adobe

AdobeCompania Adobe are 15 pozitii valide pe site-urile de recrutare. Compania cauta de la dezvoltatori software pentru platforme mobile, la ingineri software. Tag manager sau JAVA developer sunt alte pozitii libere in cadrul companiei.

Datele provin de pe portalul BestJobs.ro.

Emerson

EmersonCompania Emerson are peste 50 de joburi disponibile. Multe dintre pozitiile pentru care compania recruteaza in Cluj Napoca necesita cunoasterea unor limbi straina. Firma cauta oameni si in departamentul financiar, dar si la cel de resurse umane.

Emerson este lider global in combinarea tehnologiei si ingineriei. Concernul are divizii de managementul procesului industrial, tehnologii pentru climatizare, surse de alimentare pentru retele, solutii pentru depozitarea marfurilor de uz industrial si casnic, echipamente integrate. Compania are unitati de productie si in Cluj din 2008.

Datele sunt preluate de pe portalul eJobs.ro

ING Bank

ING BankING Bank cauta un om de HR, dar are pozitii libere si in JAVA development, dar are si un job temporar, de 18 luni, pentru un manager de service and change, care sa aiba cel putin un an experienta in IT.

Datele sunt de pe BestJobs.ro

Banca Transilvania

Banca TransilvaniaBanca Transilvania cauta auditor intern, administratori si dezvoltatori baze de date, sef de agentie, dar si ofiteri colectare debite.

Informatiile sunt preluate de pe BestJobs.ro.

Nota redactiei: In top 20 cei mai doriti angajatori sunt incluse din companiile Google, OMV Petrom, BRD, P&G si PwC, insa cele 5 companii nu au postat anunturi de angajare pe cele doua portaluri de recrutare consultate.