Instructori privati de ski, cabane luxoase de lemn si servicii personalizate

Instructori privati de ski, cabane luxoase de lemn si servicii personalizateInstructori privati de ski, cabane luxoase de lemn si servicii personalizate in cel mai mic detaliu. Asa arata vacanta ideala de ski. Adevaratii impatimiti ai sporturilor albe ar plati oricat pentru a savura imprejurimile muntilor in liniste deplina, in timp ce echipamentul de ski este incalzit si pregatit special de personalul hotelier privat, iar mancarea si bautura se servesc imediat cat ai pocni din degete.

Lux suprem? Propriul tau refugiu in munti iti garanteaza confort maxim: un bucatar-sef , un maseur, chiar si un instructor de yoga. Elicopterul inchiriat survoleaza adanc in muntii canadieni de fiecare data cand ai chef de o mica aventura, si nu cand stabileste grupul plecarea in munti. Iar daca te aventurezi cu cine trebuie, e posibil sa primesti o invitatie la singura statiune de ski privata din lume, unde impreuna cu 250 de membri veti avea la dispozitie peste 8.000 kilometri patrati doar pentru voi.

Aspen (Colorado) este cu siguranta cea mai cunoscuta

<strong>Aspen</strong> (Colorado) este cu siguranta cea mai cunoscutaAspen (Colorado) este cu siguranta cea mai cunoscuta statiune de ski nord-americana. Beaver Creek redefineste insa sinonimul luxului in ski. Hotelul Ritz-Carlton de aici te intampina cu un centru spa de vis si camere largi, spatioase, care ofera imaginea partiilor de ski. Insa nimic nu se compara cu a fi deasupra partiilor, in singuratatea muntilor, departe de agitatia celebrului Ritz Trapper’s Cabin va multumi cu siguranta excentricii amatori de ski.

Tot in Colorado, la Telluride, Franz Klammer Lodge este destinatia perfecta pentru a admira partiile de ski, insa Tempter House se afla deasupra lumii, la o altitudine de 3.700 metri, oferind o panorama superba de 360 de grade si skimobil. Lux deplin, la 5.000 dolari (aproximativ 3.500 euro) pe noapte.

Nu numai Colorado te imbie la visare. In Wyoming, la Jackson

Nu numai Colorado te imbie la visare. In Wyoming, la <strong>JacksonNu numai Colorado te imbie la visare. In Wyoming, la Jackson Hole, uita de hotelul Four Seasons si ia urma templului minimalist Amangani. Parte a grupului Amanresort, cabana ofera 40 de camere de lux, cu preturi incepand de la 650 de dolari (450 de euro) pe noapte.

Iar in Utah, faimoasa Stein Eriksen Lodge din Deer Valley, renovata pentru 7 milioane de dolari (4,85 milioane de euro), este gata sa-si intampine oaspetii, daca acestia nu s-au cazat deja la elegantul Chateau din Silver Lake. Iar daca 7 milioane de euro vi se pare prea mult pentru o statiune de ski, Ski Magazine Dream Home, construit in martie 2007, valoreaza nici mai mult, nici mai putin de 15 milioane de dolari (10 milioane de euro).

Beaver Creek, Colorado

Beaver Creek, ColoradoBeaver Creek nu poate fi decat raiul VIP-urilor. De la partiile de ski impecabile pana la consultantul fashion personal marca Neiman-Marcus, care iti va recomanda cel mai trendy echipament de ski, statiunea respira lux. Faimosul Hotel Ritz-Carlton Bachelor Gulch tarifeaza de la 655 dolari (452 euro) pe noapte pentru o camera dubla, in timp ce McCoy Peak Lodge e ideal pentru cuplurile care prefera centrul statiunii.

Desupra tuturor, Trapper’s Cabin se intinde pe o suprafata de doar 225 metri patrati, incluzand patru dormitoare. Luxoasa cabana de lemn poate acomoda doar un grup relativ mic de persoane, familii sau prieteni foarte apropiati. Cu 2.805 dolari (aproximativ 2.000 de euro) pe noapte, un grup de patru persoane beneficiaza de atentia personalului, preparate culinare pregatite de un chef de exceptie, bilete pentru teleski si mese festive private la una din cele trei cabane Beaver Creek.

Deer Valley, Utah

Deer Valley, UtahCunoscatorii Stein Eriksen Lodge au de unde alege: relaxare totala, locurile find limitate pe partie sau aventura in zapada cu legendarul Stein, la 800 dolari pentru jumatate de zi sau 1500 dolari, pentru un grup de maxim 10 persoane care petrec o zi plina cu Stein, schior olimpic medaliat cu aur la Oslo, in 1952. Ca alternativa, Chateaux, Silver Lake, propune eleganta la preturi de minim 1.025 de dolari (708 euro) pe noapte. Snowboarding-ul nu isi are locul aici.

Cabana de lux Ski Magazine Dream Home numara 1.000 metri patrati, 16 seminee, un ring de dans, o cabina pentru DJ si chiar o spalatorie auto in garaj. Si asta totul pentru fanii ski-ului, la preturi fantastice intre 7.500 si 10.000 de dolari (5.200 si 7.000 de euro) pe noapte.

Aspen & Telluride, Colorado

Aspen & Telluride, ColoradoCea mai celebra statiune a Americii, Aspen, sfideaza iernile geroase cu Hyatt Grand Aspen, unde apartamentul Penthouse 45 vine la pachet cu doua Jacuzzi exterioare si panorame splendide ale statiunii. Pretul: 2.500 de dolari (1.727 euro) pe noapte. Pentru exclusivitate, The Residence Hotel ofera sapte camere decorate in teme diferite, de la stilul victorian pana la cel asiatic, la preturi incepand cu 549 de dolari (aproximativ 380 de euro) pe noapte.

Daca preferi o statiune mai funky si mai putin aglomerata decat Aspen, Telluride rimeaza cu peisajul montan incantator, care adaposteste un stil aparte. Partea de vest e cunoscuta pentru ritmul distractiei si numeroasele restaurante excelente, in timp ce Mountain Village se asociaza cu lux, opulenta, dar si cabane elegante de lemn Castelwood, de la 4.500 de dolari (3.100 de euro) pe noapte, Fairmont Heritage Franz Klammer Lodge, dar si Tempter House, plasat la 3.700 metri, care inchiriaza camera la 5.000 de dolari (3.454 de euro) pe noapte sau 20.000 de dolari (13.815 euro) pentru un weekend, incluzand heliski-ing.

Sun Valley, Idaho

Sun Valley, IdahoAdorat de celebritati ca Gary Cooper si Arnold Schwarzenegger, Sun Valley este caracterizat, inca din 1936, ca fiind un loc magic, izolat si poate tocmai de aceea incredibil de frumos. Cabanele luxoase din munti au camere cu piano player, pentru relaxare totala.

Noaptea, Sun Valley Lodge te imbie cu o cina de neuitat, cu dans si distractie in Duchin Room. Pentru 287 de dolari (198 de euro) pe noapte, poti uita complet de frigul de afara.

Jackson Hole, Wyoming

Jackson Hole, WyomingTerenul accidental si schiorii experimentati fac parte din peisajul Jackson Hole. Insa relaxarea este un must aici. La Four Seasons Resort, camerele duble au preturi de la 475 de dolari (328 de euro) pe noapte.

Insa Amangami, singura statiune americana afiliata lantului Amanresorts, este de o relaxare “zen” superlativa, fiind perfecta pentru romantici. Ai de ales intre 40 de camere de lux, cu preturi incepand de la 650 de dolari (450 de euro) pe noapte. La restaurantul Snake River Grill din centrul statiunii poti gusta preparate culinare delicioase, iar ca distractie in cel mai pur stil american exista Million Dollar Cowboy Bar.

The Yellowstone Club, Montana

The Yellowstone Club, MontanaTeritoriul privat de ski si golf al magnatului Tim Blixeth poate fi admirat doar cu invitatie din partea cercului de prieteni care frecventeaza acest loc. Asta daca nu il cunosti chiar pe Blixeth.

Insa, odata ce ai ajuns aici, iti trebuie cateva milioane de dolari pentru a cumpara sau a construi cabana ta de vis in aria Lone Mountain din sud-vestul Montanei, de peste 54.000 kilometri patrati. Jack Kemp si Bill Gates s-au simtit excelent la Yellowstone Club.

Whistler, British Columbia

Whistler, British ColumbiaWhistler a devenit super chic odata cu debutul Four Seasons Resort Whistler, unde o camera dubla porneste de la 353 de dolari (243 euro). Printre atractiile hotelului se numara un centru spa de prim rang, cateva restaurante excelente si chiar un ski shop care inchiriaza echipament de ski Prada si Spyder. Bineinteles, serviciile personalizate si exclusivitatea pe partie nu lipsesc din dotari.

British Columbia ofera si cea mai tare experienta amatorilor de ski care iubesc aventura: zborul cu elicopterul privat, cat mai adanc in muntii stancosi canadieni. Canadian Mountains holidays au introdus heliskiing-ul in anii ’60. Astazi, elicopterele te duc oriunde vrei, oricat de mult si oricand vrei. Exclusivitatea insa se plateste scump: de la 117.280 de dolari (81.000 euro) pentru cinci schiori, pana la 172.904 de dolari (aproximativ 120.000 euro) pentru un grup de 10 schiori, pe saptamana, in functie de perioada aleasa si cabanele inchiriate.

Citeste si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi iti recomandam:

1. Cele mai tari festivaluri de pe mapamond
2. Sudul Italiei: Rafinament si romantism
3. Fermecator si decadent: Rio de Janeiro