Echipament schi Bogner

Echipament schi BognerInterior modern, finisaj retro amintind de anii '60. Noua linie de casti creata de specialistul german in schi Bogner readuce "romantismul" de altadata de pe partiile europene.

Casca este o imbinare retro de bambus rezistent cu aliaj de otel. Rezultatul: cel mai chic si usor echipament de protectie a capului. Si atat de stilat, incat o serie de vedete au optat pentru casca Bogner pe partiile exclusiviste din Zermatt.

Set badminton Louis Vuitton

Set badminton Louis VuittonDesi badminton-ul are radacini pur englezesti, a fost adoptat si de catre francezi, ceea ce explica oarecum noul set Damier Azur Bag, creatie Louis Vuitton. Realizat din cea mai fina piele de vaca, setul contine doua rachete stilizate de renumiti profesionisti si fluturasi cu pene.

Evident, setul se distinge prin fermoarele aurite si semnatura distinctiva LV atat de cunoscuta fanilor modei.

Bicicleta Paul Smith

Bicicleta Paul SmithPaul Smith a visat dintotdeauna la o cariera in ciclism. La 17 ani, un accident i-a spulberat visul, insa Smith a revenit in atentia ciclistilor prin seria limitata de biciclete care ii poarta numele. Prototipul a fost creat in colaborare cu renumitul producator de biciclete Mercian si a fost deja vazuta in Derby, Dorset si mai ales Devon.

Desi produsul nu este extrem de promovat pe piata de lux, cunoscatorii stiu la ce sa se astepte: stil la cel mai inalt nivel, dublat de un pret pe masura.

Ralph Lauren RLX

Ralph Lauren RLXCu linia sport autentica RLX, Ralph Lauren a cucerit iubitorii luxului sportiv de pretutindeni. La Olimpiadele din 2002, Ross Powers a cucerit aurul imbracat intr-un echipament RLX. Linia include echipament sport, incaltaminte sport, dar si accesorii care te scot din anonimat pe partie.

Deloc surprinzator, doamnele beneficiaza de o gama super stilata de outfit-uri RLX. Modelul Rapid One-Piece Softshell a devenit deja un must-have in Jackson Hole.

Set Ptanque Louis Vuitton

Pentru a celebra o suta de ani de la infiintarea pétanque, declarat sportul oficial in Provence si sudul Frantei, Louis Vuitton a surprins din nou cu un set luxos special creat pentru fanii acestui sport. Carcasa de piele adaposteste noua mingi semnate LV, realizate cu precizie maxima pentru a se comporta exact ca originalele mingi de metal, o tabla de marcaj si un stilou.

Adorat de vedetele Côte d'Azur, cu siguranta va incanta genul clasic tip George Clooney.

Racheta Tenis Chanel

Racheta Tenis ChanelNe-am fi asteptat ca René Lacoste, jucatorul de tenis care a luat calea modei, sa creeze o racheta tenis cu mult stil. Insa Chanel s-a gandit sa transpuna simpla racheta de tenis in luxul pe care orice fashionist trebuie sa si-l permita. Racheta Chanel este realizata din cele mai usoare fibre de carbon, la pachet cu celebrul logo Chanel.

Oriunde ai fi, asorteaza racheta cu un echipament haute couture si cu siguranta vei atrage privirile pe teren.

Christofle Ball Marker

Christofle Ball MarkerUn cadou inspirat pentru pasionatii golfului este ball marker-ul marca Christofle. Astfel, ritualul curatarii, marcarii mingilor de golf si tatonarii terenului in vederea executarii unei lovituri reusite va deveni unul magic, asemanator pregatirilor din Provence.

Ball marker-ul este creatia celei de-a sasea generatii a fierarilor francezi, a caror maiestrie dateaza de 177 de ani. Astazi, Christofle isi face aparitia in luxul francez si nu numai.

Citeste si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi iti recomandam:

1. Top 7: Cele mai 'fierbinti' destinatii de iarna
2. Gran Canaria, un continent in miniatura
3. Top 5: Cele mai excentrice hoteluri de lux