Carol Parc Hotel

Carol Parc Hotel
  • Royal Suite: 1.500 euro/noapte in timpul saptamanii si 900 euro/noapte in weekend;

Denumit si apartament regal, Carol Parc Suite este compus din 2 dormitoare, 2 bai de dimensiuni foarte mari si un living cu semineu Dormitoarele sunt tapetate cu matase si lemn, au pardoseala din parchet si mochete persane, iar mobilierul si lampile sunt din Verona si Venetia (Murano). Exista multiple posibilitati de acces la internet (adsl fibra optica 100Mbs), mai multe linii telefonice private, monitoare LCD in toate camerele (inclusiv in bai), dvd si alte echipamente high-tech. Piese de arta autentice si carti completeaza confortul si tehnologia. Baile sunt semnate Laura Biagotti cu armaturi din bronz, cu oglinzi pentru machiaj luminate, cu lupa, linie completa de cosmetice la alegerea oaspetelui, de la designeri ca Bogner pana la Bvlgari. Apartamentul dispune de o imensa terasa cu o vedere superba, care ofera parca tot orasul la picioare.

Fiecare musafir este asteptat cu un buchet de flori la alegere dupa preferinte, cu un cos de fructe proaspete si obligatoriu cu apa Perrier sau Vittel. Oaspetele Royal Suite are dreptul la un check-out tarziu, dar si alte drepturi VIP, care se adauga celor pe care le primeste orice oaspete al unui hotel de 5 stele.

Crowne Plaza

Crowne Plaza
  • Apartamentul prezidential: 2.400 lei (aprox. 650 euro) plus 12 % taxe, cazare single;

Apartamentul prezidential, aflat la ultimul etaj (3) al hotelului de cinci stele, ofera o perspectiva foarte frumoasa asupra gradinii. Este compus dintr-un dormitor (conectat si la al doilea dormitor care se inchiriaza la cerere), doua bai, una care are dus separat si jacuzzi si una pentru oaspeti, un salon care este utilizat ca dining room (dispune de o masa pentru 6 persoane si un mic bufet- mobilier), un living mare, cu canapele, plasma, DVD si, bineinteles, discuri cu muzica.

Oaspetii apartamentului prezidential au acces la clubul Fit&Fun, au mereu mic dejun oferit de hotel, hi-speed internet gratuit, tratament VIP pe durata sejurului (in camera mici atentii, flori, fructe, prajituri, o sticla de vin etc), livrarea ziarelor pe care le doresc, inclusiv presa straina. In plus, acestia sunt escortati la venire in camera de un guest relations officer.

Athenee Palace Hilton

Athenee Palace Hilton
  • Athenee Palace Suite: 1.675 euro/noapte, tarif de receptie;

Acest apartament de lux cu design excluvist ofera o superba priveliste asupra imprejurimilor, din dormitorul king size.

Relaxant si rafinat deopotriva, apartamentul dispune de o zona de lucru separata de living, pentru a spori confortul oaspetilor sai, care au, in plus, acces la exclusivistul Executive Lounge.

Howard Johnson Grand Plaza

Howard Johnson Grand Plaza
  • Diplomatic Suite: 640 euro/noapte;

Hotelul Howard Johnson Grand Plaza are doua suite diplomatice, al caror spatiu este mai mult mai mare decat la junior suites, incluzand bedroom, dressing, living, office si kitchenette;

Serviciile de care beneficiaza oaspetii cazati in aceste camere se grupeaza sub numitorul comun al exclusivitatii:

  • Express Check-in / Check – out;
  • Transport gratuit la si de la aeroport;
  • Kitchenette utilata cu frigider, cuptor cu microunde, prajitor de paine, coffe-maker etc.;
  • Office room cu linie telefonica si de fax directa; internet gratuit;
  • Living room cu Home Cinema System si Plasma TV;

InterContinental

InterContinental
  • Apartamentul Imperial: 1.500 euro/noapte, pret de lista;

Apartamentul Imperial de la etajul 19 al Hotelului Intercontinental a devenit celebru inca de la aparitia pe piata a filmului Nea Marin Miliardar (1979), scene din aceasta pelicula celebra fiind filmate aici.

Apartamentul Imperial are o suprafata de 240 mp, doua dormitoare, dintre care unul principal (Imperial), ale carui ferestre dau spre Piata Universitatii si unul secundar. Luxosul apartament este dotat cu mobila alba italiana din lemn de nuc, poleita cu aur si obiecte de iluminat din sticla de Murano. Baia este prevazuta cu cada cu jacuzzi, dus cu hidromasaj si sauna, fiind singurul apartament dintr-un hotel de cinci stele din Bucuresti dotat cu sauna. Bucataria este complet echipata si in stare de functionare, fiind pregatita inca de la sederea regretatului tenor Luciano Pavarotti, din 1999.

Oaspeti ai Apartamentului Imperial au fost de-a lungul vremii presedinti de state, amabasadori, sportivi, artisti sau politicieni renumiti, din care ii amintim pe Michel Platini, Jose Carreras, Billy Idol, Samantha Fox, Ariel Sharon, presedintele Francofoniei, Boy George, Byorn Borg, Vladimir Voronin, Ioan Hollender, Josef Blatter, Lennart Johansson.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
  • Apartamentul prezidential: 6.500 lei/noapte (aprox. 1.800 euro), fara taxe;

Cu o suprafata de 117 mp, acest apartament dispune de un dormitor, doua zone de living-room (adica cu doua randuri de canapele si fotolii), o zona de birou si o zona de luat masa/sufragerie; doua bai, un dressing-room, o mica bucatarie si alte doua camere, pentru suita.

Servicii si facilitati:

  • Mic dejun inclus in Executive Lounge;
  • Limuzina cu/fara sofer;
  • Room Service 24 de ore;
  • Serviciu de Concierge/birou de rezervari aeriene;
  • At Your Service;
  • Acces la Internet de mare viteza;
  • Produse cosmetice de baie Nirvae, brand creat special pentru hotelurile JW Marriott
  • Serviciu de Valet gratuit la cerere ; disponibil 24 de ore;

Cititi si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi va recomandam:

1. Cea mai scumpa camera de hotel din lume
2. Cele mai scumpe restaurante din lume
3. Vedetele industriei fashion de lux