Fashion House Outlet

Fashion House OutletFashion House Outlet Bucuresti face parte din complexul West Park, cel mai mare parc de retail amplasat in vestul capitalei, situat la km 13 pe autostrada Bucuresti - Pitesti.

Centrul outlet va cuprinde mai mult de 120 de magazine cu branduri de renume, vizitatorii avand la dispozitie o zona de restaurante, spatiu de relaxare, loc de joaca pentru copii, precum si o parcare de 2.700 locuri.

Fashion House Outlet

Fashion House OutletFashion House este un centru de tip outlet, cu reputatie internationala in domeniul infrastructurii si a proiectelor imobiliare, fiind un succes in Europa Centrala si de Est.

Cele trei centre outlet existente in Polonia dovedesc avantajele conceptului, oferind zilnic vizitatorilor pe langa reduceri permanente si o remarcabila experienta de shopping tematic.

Fashion House Outlet

Fashion House OutletProiectul Fashion House Bucuresti a fost dezvoltat pornind de la modelul complexului din Varsovia, dar este mai mare decat acesta, atat ca amploare, cat si ca arie de acoperire.

Cu peste 28.000 mp suprafata planificata a fi construita, Fashion House Bucuresti urmeaza sa deserveasca aproximativ 3,5 milioane de locuitori, mult mai mult decat un mall obisnuit.

Fashion House Outlet

Fashion House OutletSuprafata de inchiriere de 20.478 mp a Fashion House reprezinta mai mult de 30% din complexul West Park.

In prezent, procesul de inchiriere a spatiilor comerciale este in plina derulare, pentru mai mult de jumatate din spatiu fiind incheiate contracte sau acorduri de principiu, printre clienti numarandu-se: Aldo, Benetton, Bigotti, Dockers, Ecco, Fornarina, Jolidon, Lee Cooper, Leonardo, Levi's, Dockers, Nautica, Nomino (O'Neil), Optiplaza, Samsonite, Skiny, Steilmann si Timberland.

Fashion House Outlet

Fashion House OutletComplexul West Park, construit pe un teren de 250.000 mp, a fost gandit sa ofere consumatorilor o gama larga de produse complementare.

Printre acestea se numara: articole de gradinarit, decoratiuni interioare, electronice si electrocasnice, cosmetice, vestimentatie si accesorii, investitia totala ridicandu-se la aproximativ 120 milioane euro.

Fashion House Outlet

Fashion House OutletAstfel, pe langa Fashion House, West Park va cuprinde inca trei renumite branduri internationale: Hornbach, Technomarket si Kika.

Hornbach, liderul german in categoria magazinelor de tip Do it yourself, va ocupa un spatiu de 23.000 mp, acesta fiind al doilea magazin deschis in tara.

Fashion House Outlet

Fashion House OutletCu cei 6.000 mp ai sai, Technomarket vine sa introduca un concept nou pe piata de profil, prin deschiderea celui mai mare magazin de produse electronice si electrocasnice din Romania.

Retailerul austriac de mobila Kika intra pe piata locala inaugurand o locatie de 29.000 mp, care urmeaza sa se deschida in aceeasi perioada cu Fashion House.

Centre de tip outlet

Centre de tip outletDovada faptului ca acest segment al centrelor comerciale de tip outlet este insuficient exploatat sta si recentul anunt al unui alt dezvoltator imobiliar de calibru, Mega Company, care intentioneaza sa investeasca aproximativ 80 de milioane de euro in constructia unui Outlet Centre in vestul Capitalei (tot la km 13 al autostrazii Bucuresti-Pitesti), avand in plan alte doua asemenea proiecte in tara.

Mai multe informatii legate de cel de-al doilea proiect dezvoltat pe segmentul autohton al centrelor de tip outlet gasiti aici.

Cititi si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi va recomandam:

1. Primul centru comercial din Ruse: Danube Mall
2. Baneasa Shopping City isi deschide portile pentru public
3. Waterfront City: Orasul viitorului