Blake Horsley

Blake HorsleyBlake Horsley, neozeelandezul care a condus timp de 5 ani departamentul de investitii al companiei de consultanta imobiliara Colliers Internationala, a anuntat in luna februarie a acestui an ca pleaca la fondul de investitii canadian Benevo. La Benevo, Horsley se va ocupa de extinderea regionala a companiei.

Lori Collin

Lori CollinFondul de investitii NEPI a recrutat-o anul trecut pe Lori Collin , cea care aproape cinci ani a condus departamentul de reprezentare a chiriasilor al Jones Lang LaSalle. Lori Collin ocupa noua pozitie la NEPI incepand cu luna septembrie a anului trecut.

Roxana Stanciulescu

Roxana StanciulescuRoxana Stanciulescu, sefa departamentului de retail al companiei Jones Lang LaSalle, a anuntat in toamna anului trecut ca paraseste compania, urmand sa ramana in domeniu in echipa dezvoltatorului Echo Investment.

Catalina Jigman

Catalina JigmanCatalina Jigman a plecat anul trecut, dupa 11 ani, din compania CBRE Romania.

CBRE a anuntat numirea lui Victor Rachita (foto) in functia de head of office agency, dupa plecarea din companie a Catalinei Jigman.

Asher Lax

Asher LaxAsher Lax, directorul de vanzari si marketing al Adama se intoarce in Israel, parasind dezvoltatorul imobiliar, preluat de austriecii de la Immofinanz. Alina Necula a fost promovata in locul sau ca director de vanzari si marketing la Adama.