Hotelurile isi propun sa creasca tarifele cu procente curprinse intre 3% si 10% in acest an, dupa ce anul trecut avansul a fost "timid", sustine Calin Ile, directorul general al hotelului Ibis Gara de Nord (3 stele).

"In ultimii 3-4 ani, piata s-a concentrat pe volum, pe atragerea unui numar mai mare de turisti, care ulterior sa permita o crestere usoara a tarifelor. Anul trecut a fost timida cresterea tarifelor, dar anul acesta va veni mai serioasa. Tarifele vor creste pe toate segmentele", a explicat Calin Ile la emisiunea WALL STREET 360.

Directorul general al Ibis Gara de Nord crede ca este mai greu de crescut tariful in relatiile cu companiile, dar "vine de la sine". In schimb, crede ca hotelurile isi propun o crestere a tarifelor intre 3% si 10%.

La nivelul lantului Ibis, hotelurile au grade de ocupare intre 62% si 78%. Dintre toate patru, cel mai bine sta Ibis Constanta, cu cel mai mare grad de ocupare anual. Ca atare, Calin Ile spune ca cifrele ii incurajeaza sa se gandeasca la o dezvoltare a lantului Ibis in Romania. Cate hoteluri va deschide Ibis in urmatorii 3-5 ani in Romania, aflati in continuare din emisiunea WALL STREET 360.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri