CEO-ul Romtelecom paraseste compania

CEO-ul Romtelecom paraseste companiaYorgos Ioannidis (61 de ani), cel care a fost director general al Romtelecom din ianuarie 2007, va pleca la 1 iulie de la conducerea companiei.

Ioannidis a devenit CEO al Romtelecom cand compania avea aproape 12.000 de angajati, pierdea foarte multi clienti de telefonie fixa si inregistra mai putin de 100.000 de utilizatori pentru serviciile de televiziune ori internet. Pe de alta parte, se confrunta cu o competitie foarte mare din partea RCS&RDS, UPC, dar si altor operatori mai mici.

Astfel, in 2007, la inceputul mandatului sau, noul sef a fostului operator monopolist atragea atentia prin afirmatia ca daca Romtelecom ar fi un elefant, si-ar dori sa-l vada dansand.

Seful Roche Romania va coordona activitatea companiei in 10 tari

Seful Roche Romania va coordona activitatea companiei in 10 tariDan Zamonea devine head of management center Romania, functie din care va coordona de la Bucuresti activitatea companiei in Moldova, Bulgaria, Albania, Serbia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Macedonia si Kosovo, adica un portofoliu cu vanzari cumulate de aproximativ 400 milioane de euro anual.

Dan Zamonea ii va raporta direct sefului regiunii CEMAI (Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu, Africa si Subcontinentul indian), Tuygan Goeker.



Seful Cosmote preia si conducerea Romtelecom

Seful Cosmote preia si conducerea RomtelecomStefanos Theocharopoulos (42 de ani), cel care este directorul general al Cosmote Romania din ianuarie 2008, preia conducerea Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala.

Acesta lucreaza pentru grupul OTE din 2006, iar din 2006 a fos director executiv de dezvoltare a businessului in cadrul companiei OTEGlobe, membra a grupului OTE.

El a mai ocupat si pozitia de director executiv pentru tehnologie in cadrul OTE Investment Services.

Citroen Romania are un nou director general

Citroen Romania are un nou director generalCitroen Romania are un nou director general, pe francezul Marc Gueudin in varsta de 60 de ani, care il inlocuieste pe Didier Gerard, ce a ocupat functia din 2008.

Gueudin vine din Bruxelles, unde a ocupat functia de director general al Citroen Belux incepand din februarie 2009.

Angela Haraga, la sefia Nokia Siemens Networks Romania

Angela Haraga, la sefia Nokia Siemens Networks RomaniaDin 1998 de cand a intrat in industria telecom, Angela Haraga a ocupat diferite functii de management in cadrul companiilor Nokia Networks România si Nokia Siemens Networks Romania. In 1997, Haraga a lucrat timp de 11 luni in domeniul vanzarilor de publicitate pentru Pro TV, cel mai urmarit canal de televiziune din Romania.

Managerul a absolvit in 1999 Facultatea de Comert Exterior din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Un nou sef pe carduri la BCR

Un nou sef pe carduri la BCRAhu Atay a devenit product manager la divizia de carduri din BCR anul trecut, ea venind in banca in 2010 cu o ampla experienta in industria cardurilor din Turcia. Anterior, Atay a acumulat o lucrat mai de 8 ani in cadrul AKbank, una dintre cele mai mari banci din Turcia, institutie in care ajunsese sa ocupe functia de vicepresedinte.

Ea il inlocuieste in functie pe Igor Zganjer.



Schimbari la ArboInteractive

Schimbari la ArboInteractiveClement Nicolaescu, director de marketing al regiei de publicitate online ArboInteractive, a fost promovat pe postul de director executiv, urmand sa se ocupe, suplimentar, si de organizarea interna, implementarea de tehnologie supervizand si cresterea performantei companiei.

Reteaua ArboInteractive are in portofoliu peste 150 de site-uri, concurand pe aceasta piata cu publisheri si regii precum Mediafax Group, Intact sau AdEvolution.