CEO nou la dezvoltatorul Sonae Sierra

CEO nou la dezvoltatorul Sonae SierraIncepand cu luna aprilie, Fernando Guedes de Oliveira, in varsta de 50 de ani, a preluat conducerea dezvoltatorului portughez Sonae Sierra, proprietarul mall-ului River Plaza din Ramnicu Valcea, ocupand functia de CEO al companiei.

Fernando Guedes de Oliveira (foto) lucreaza pentru Sonae Sierra din anul 1991, iar din luna martie a anului trecut, dupa anuntarea retragerii din functia de CEO a lui Alvaro Portela, el a fost numit deputy CEO Sonae Sierra, avand responsabilitati asupra departamentului de sustenabilitate.

O romanca, sefa pe retail la ING Bank

O romanca, sefa pe retail la ING BankING Bank o numeste pe Maria Cristina Matei, in prezent director general adjunct, in functia de coordonator al diviziei de servicii si produse bancare pentru persoane fizice si intreprinderi mici precum si a retelei pentru persoanele fizice (Retail Banking) incepand cu 1 mai 2010.

Maria Cristina Matei si-a inceput cariera bancara in cadrul ING, iar in prezent detine functia de director al departamentului de Dezoltare Produse Bancare pentru persoane fizice.

Ea il inlocuieste pe Albert Roggemans, directorul general adjunct al ING Bank Romania, care a parasit banca in noiembrie anul trecut pentru a se reintoarce in Belgia, la o banca locala.

Nou director general la Diverta

Nou director general la DivertaAmalia Buliga este, incepand din luna martie, noul director general al lantului de librarii Diverta, parte a grupului RTC, controlat de omul de afaceri Octavian Radu.

Buliga preia rolul de Chief Executive Officer dupa ce timp de 4 ani a ocupat pozitia de director financiar al organizatiei, si o inlocuieste pe Emilia Canea, care a ocupat aceasta functie pe parcursul anului 2009.

Emilia Canea a ocupat pozitia de CEO Diverta din ianuarie 2009 si a decis sa se retraga din activitate dupa 7 ani petrecuti in cadrul RTC Holding, de comun acord cu actionarul majoritar.

Andy Lita conduce operatiunile OgilvyInteractive

Andy Lita conduce operatiunile OgilvyInteractiveAndy Lita (37 de ani) a fost numit business director al companiei OgilvyInteractive, agentia de digital lansata anul trecut de catre Ogilvy Romania, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare pe piata locala, anunta oficialii grupului.

Lita lucreaza de aproximativ zece ani pentru Ogilvy si va coordona operatiunile de digital ale intregului grup in Romania. Managerul va conduce o echipa de 15 specialisti alaturi de Vasile Alboiu, director de creatie al OgilvyInteractive.

Directorul Aeroportului Mihail Kogalniceanu a demisionat

Directorul Aeroportului Mihail Kogalniceanu a demisionatDirectorul Aeroportului International Mihail Kogalniceanu din Constanta, Gheorghe Sutu, membru PD-L, si-a anuntat demisia din functie, in fata Biroului Permanent Judetean al partidului, invocand motive de sanatate.

In locul sau, cu unanimitate de voturi, membrii Biroului Permanent l-au propus pentru aceasta functie pe Ionel Manafu, fost sef al Directie Apelor Dobrogea Litoral. Propunerea va fi inaintata ministrului Transporturilor spre aprobare.