Agentia Grapefruit are un nou director de dezvoltare

Agentia Grapefruit are un nou director de dezvoltareAgentia de branding Grapefruit a introdus pozitia de director de dezvoltare pentru care l-a cooptat pe Radu Toncu.

Cu o experienta de 16 ani in marketing, trade-marketing si comunicare, Radu Toncu a lucrat atat in agentii de publicitate precum D’Arcy, Leo Burnett, Mercury360 sau Punct, precum si in mediul corporatist (Romtelecom) si in firme de consultanta. Printre clientii pentru care a lucrat Toncu se numara Antena 1, Brau Union, Connex, ING Bank, Kraft, P&G, Philip Morris, Philips, SAB Miller, Sony-Ericsson, Starfoods si Zapp. In Romtelecom, Toncu a ocupat pozitia de marketing services manager unde a coordonat activitatea echipei de marketing si comunicare pe segmentul business.

”Venirea mea la Grapefruit e o intoarcere la dragostea dintai, agentia”, spune Radu Toncu.

Un nou CEO pentru agentia Rogalski Grigoriu PR

Un nou CEO pentru agentia Rogalski Grigoriu PRCu o experienta de peste 10 ani in comunicarea de brand, Alina Damaschin preia conducerea agentiei de PR a grupului Tempo de la 1 decembrie, data la care Simona Dan se va retrage din aceasta pozitie pentru a se dedica “unor noi oportunitati profesionale”, anunta compania .

“Ca om de comunicare, este o oportunitate sa contribui alaturi de echipa Rogalski Grigoriu la evolutia PR-ului mai aproape de business si intelegerea consumatorului. Am convingerea ca impreuna putem activa cele mai relevante «social media relations» si putem crea idei cu substanta si impact pentru consumatorii clientilor nostri”, a declarat Alina Damaschin, CEO Rogalski Grigoriu Public Relations.

Alina Damaschin are o cariera de peste 10 ani in industria de comunicare, lucrand ca account director, apoi client service director si ulterior co-fondator al unei agentii de comunicare digitala. A coordonat campanii pentru branduri locale si internationale - Rexona, Ariel, Pampers, Philips, Caroli, Holcim, Ferrero - si a fost de asemenea activa in promovarea de mesaje sociale pentru Crucea Rosie sau pentru Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului, alaturi de care a coordonat campania „Casa de copii nu e acasa”. In ultimii 3 ani, a fost implicata in coordonarea de campanii de comunicare integrate dezvoltand componente de comunicare de brand pentru mediul digital.

Codrut Pascu, promovat in comitetul Roland Berger de conducere al regiunii

Codrut Pascu, promovat in comitetul Roland Berger de conducere al regiuniiCompania de consultanta Roland Berger Strategy Consultants l-a numit pe Codrut Pascu, Managing Partner al biroului din Romania, in Comitetul de Conducere al regiunii Europa Centrala si de Est (ECE) si responsabil pentru Regiunea Marii Negre.

Codrut Pascu conduce de 5 ani operatiunile din Romania ale firmei de consultanta strategica Roland Berger Strategy Consultants, in calitate de Managing Partner al reprezentantei din Bucuresti.

El a studiat administrarea afacerilor in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si a obtinut diploma de MBA la INSEAD, in Franta.

Lucrand de peste 13 ani in birourile Roland Berger Strategy Consultants din Bucuresti si Londra, a acumulat expertiza pe teme ce tin de strategii de crestere, strategii de marketing si pricing, strategii de achizitii si integrare de companii, dar si restructurare, eficientizare operationala si reorganizare.

Proprietarul Fashion House Outlet are un nou leasing manager

Proprietarul Fashion House Outlet are un nou leasing managerLiebrecht & wooD, proprietarul Fashion House Outlet Centre, amplasat in vestul Bucurestiului, isi consolideaza echipa de management din Romania cu un nou leasing manager. Irina Albu, cea care s-a alaturat echipei pe aceasta pozitie, va avea un rol important in dezvoltarea si promovarea proiectelor companiei, in incheierea contractelor de leasing, in consilierea clientilor companiei si in activitatile de new business ale Liebrecht & wooD.

Noul leasing manager al companiei Liebrecht & wooD are o experienta de 10 ani in domeniul imobiliar, fiind specializata in activitati de inchiriere si de vanzari de proiecte de pe segmentele rezidential si birouri. Inaintea venirii sale in echipa Liebrecht & wooD, Irina Albu a lucrat peste 8 ani in cadrul companiei Colliers International, pe pozitia de Senior Office Broker si de Sef al Departamentului de Proiecte Rezidentiale.

Irina Albu este absolventa a Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” din Bucuresti si este vorbitoare de engleza. Anterior intrarii sale in domeniul real estate, Irina Albu a lucrat ca arhitect.

Fashion House, singurul outlet din Romania, a fost deschis pe data de 5 decembrie 2008. Proiectul, amplasat la intrarea pe autostrada A1, a fost dezvoltat de Liebrecht & wooD si este operat de GVA Grimley, avand un grad de ocupare de 80%.

Musat il recruteaza pe fostul sef al Garrigues Romania

Musat il recruteaza pe fostul sef al Garrigues RomaniaCasa de avocatura Musat & Asociatii il recruteaza pe Mihai Mares, fost Managing Partner Garrigues Romania, impreuna cu fosta echipa de avocati locali a casei de avocatura spaniole.

Casa de avocatura spaniola Garrigues s-a retras de pe piata romaneasca, explicatia oficiala fiind ca isi va concentra operatiunile in Polonia.

Garrigues a intrat in iulie 2008 pe piata romaneasca, printr-o fuziune cu firma locala Mares&Asociatii.

”Ne intarim astfel relatia cu clientela de sorginte iberica, ce detine in mod traditional o pondere importanta in portofoliul firmei noastre, in contextul in care Spania ramane unul dintre cei mai dinamici investitori din Romania, cu preponderenta in domenii precum infrastructura, constructii si energie regenerabila”, a spus Mona Musat, Co-Managing Partner Musat & Asociatii.

O noua schimbare in conducerea ProCredit Bank

O noua schimbare in conducerea ProCredit BankHeribert Kailbach este noul director general adjunct a ProCredit Bank Romania, dupa ce a primit, recent, avizul bancii centrale.

La sfarsitul lunii noiembrie 2010, Heribert Kailbach a primit avizul Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei pentru a ocupa pozitia de director general adjunct al ProCredit Bank Romania.

Heribert Kailbach este licentiat in Administrarea Afacerilor si are o experienta vasta in domeniul bancar, ocupand functii de conducere in cadrul German Postbank AG (Frankfurt si Munich), Raiffeisen Banca pentru Locuinte (Bucuresti) si Bausparkasse Schwaebisch Hall AG.

In cadrul ProCredit Bank Romania, Heribert Kailbach este responsabil pentru divizia de operatiuni si divizia de suport operatiuni.

De asemenea, Ilinca Rosetti este noul presedinte al ProCredit Bank. Ea a primit avizul Bancii Nationale a Romaniei pentru aceasta pozitie la sfarsitul lunii august 2010.

Gabriel Stoicescu preia sefia ButanGas

Gabriel Stoicescu preia sefia ButanGasButanGas Romania, unul dintre cei mai mari distribuitori de gaz petrolier lichefiat (GPL) de pe piata locala, anunta numirea lui Gabriel Stoicescu, 41 ani, in functia de director general, incepand cu luna viitoare.

Gabriel Stoicescu a condus operatiunile Shell Gas din Romania incepand cu 2005, iar in 2007 si pana in prezent pe cele ale diviziei de GPL a Petrom, in urma achizitiei Shell.

Anuntul privind numierea noului director general este facut odata cu inaugurarea unei statii de imbuteliere si stocare a GPL la Contesti (judetul Dambovita), in urma unei investitii de 16 milioane de euro.

Stocarea gazului se face in patru rezervoare de 1.000 de metri cubi fiecare, iar statia este, potrivit aprecierilor oficialilor ButanGas, cea mai moderna din sud-estul Europei.

Schimbare de CEO la Medicover

Schimbare de CEO la MedicoverCatalina Balan este, incepand cu 1 decembrie, noul director general si membru al consiliului de conducere al Medicover Romania, unul dintre cei mai importanti operatori de servicii medicale de pe piata de profil. Aceasta o inlocuieste pe Marina Otelea, care va fi administratorul companiei.

Schimbarea managementului are loc in contextul extinderii operatiunilor companiei si largirii gamei de servicii medicale, Medicover urmand sa investeasca in doua spitale care vor fi inaugurate in 2011 si 2013.

"Vom consolida pozitia Medicover in Romania, printr-un sistem medical integrat si prin deschiderea celor doua spitale Medicover", a declarat Catalina Balan.

Ea a absolvit masteratul in Finante din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si un MBA in Finante si Strategie la London Business School. Printre companiile pentru care a lucrat anterior se numara, in Romania, banci locale si internationale, precum Citibank, BNP-Dresdner Bank si ABN AMRO Bank.

Ulker Romania ramane fara director general

Ulker Romania ramane fara director generalEnder Bolat, cel care a condus timp de patru ani operatiunile locale ale producatorului turc de dulciuri Ulker, a parasit compania.

Ender Bolat (43 de ani) a fost numit la conducerea Ulker Romania in aprilie 2004 si a ocupat aceasta functie pana in luna august 2010. In prezent, Bolat figureaza ca administrator al companiei Arka Blue Services, activa in sectorul imobiliar, unde detine un pachet de 50% din actiuni.

Restul de 50% din actiuni este detinut de sotia acestuia, Giselle Bolat, potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului.

Inainte de a se alatura Ulker Romania, Ender Bolat a ocupat pozitia de director regional Europa Centrala si de Est in cadrul companiei Frosta (1998-2004), respectiv coordonator de vanzari si marketing in cadrul Coca-Cola (1993-1998).