Cumparaturi la foc continuu in hipermarketurile Real

Cumparaturi la foc continuu in hipermarketurile RealIn magazinele Real, numarul ofertelor promotionale a fost majorat fata de o perioada obisnuita a anului, ajungand la peste 2.500 de produse alimentare si nealimentare. Pentru a anima atmosfera, "nocturnele" din hipermarketurile Real vor include suprize si reduceri speciale, in intervalul orar 12 noaptea - 7 dimineata.

"Avand in vedere ca cele mai solicitate produse in acest moment sunt cele traditionale pentru masa de Craciun si cele destinate a fi oferite cadou, sortimentul a fost imbunatatit si dimensionat astfel incat sa fie potrivit pentru orice buget", a declarat Stefan Runcanu, managerul diviziei de marketing la Real Hypermarket Romania.

Potrivit lui Runcanu, la mare cautare sunt si decoratiunile de Craciun, iar pentru cei care au ales sa isi innoiasca aparatura din casa, Real are reduceri de 10% pentru televizoare si de 15% pentru frigidere. Preturi cu 30% mai mici vor avea articolele de imbracaminte pentru copii, iar textilele in general vor fi cu 20% mai ieftine.

In perioada sarbatorilor de Craciun, intre 16 si 24 decembrie, toate cele 25 de hipermarketuri Real vor functiona non-stop, urmand ca pe 25 decembrie ele sa fie inchise. Exceptie face magazinul din cadrul centrului comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, care va fi deschis si pe 25 decembrie.

Incepand cu cea de-a doua zi de Craciun, magazinele vor functiona cu program normal, exceptand unitatile din Bucuresti care isi vor deschide portile incepand cu ora 8.00. Pe 31 decembrie, programul este mai scurt, pana la 18.00, respectiv 21.00 pentru hipermarketul din AFI Palace Cotroceni, iar in prima zi a anului viitor niciun hipermarket nu va fi deschis. Ritmul obisnuit de functionare al tuturor magazinelor va fi reluat pe 2 ianuarie 2011.

Aflati aici detalii despre programul de functionare al magazinelor Real de sarbatori.

Sursa foto: compania.

Promotii pe ore in magazinele Carrefour

Promotii pe ore in magazinele Carrefour"Nocturne" de cumparaturi au si magazinele Carrefour, dar intr-un interval orar mai restrans. Astfel, in perioada 17-22 decembrie, intre ora 8 seara si 12 noaptea, dar si pe 23 decembrie intre 10 seara si 2 noaptea, Carrefour ne promite "reduceri incredibile" la articole alimentare si nealimentare.

Pana la data de 31 decembrie, toate hpermarketurile vor functiona dupa programul normal (8.00-22.00), exceptie facand hipermarketurile din zonele bucurestene Berceni (deschis de la 7 dimineata la 11 seara), Unirii (7.00-22.00) si Grozavesti (de luni pana sambata de la 7 dimineata la 11 seara si duminica pana 10 seara). Aceleasi magazine vor avea program prelungit de functionare in zilele premergatoare Craciunului, ora de inchidere fiind 2 noaptea.

Restul magazinelor vor fi deschise pe data de 23 decembrie pana la 2 noaptea, iar pe 24 decembrie, pana la 7 seara.

Cele mai multe promotii vor fi atat la produsele alimentare, mai ales la cele de post, cat si la electrocasnice. Clientii care vin cu "orice aparat mare vechi" vor beneficia de 150 de lei reducere la reciclare.

Gasiti aici mai multe informatii despre programul de functionare al hipermarketurilor si supermarketurilor Carrefour.

Sursa foto: compania.

Ziua si promotia in magazinele Metro Cash & Carry

Ziua si promotia in magazinele Metro Cash & CarrySub titulatura de "Magia Craciunului", si magazinele Metro Cash & Carry au promotii la anumite produse. De exemplu, promotia de astazi este la un televizor cu ecran LCD, al carui pret a fost redus cu aproape 250 de lei, pana la 1.050 lei.

In ceea ce priveste functionarea magazinelor Metro Cash & Carry in perioada sarbatorilor, cele din Bucuresti si Ploiesti vor fi deschise pana pe 23 decembrie inclusiv non-stop, iar pe 24 vor fi inchise mai deveme, la ora 4 dupa-amiaza. De Craciun, unitatile din Capitala si Ploiesti vor fi inchise, iar a doua zi, deschise pana la 4 dupa-amiaza. In perioada 27 decembrie - 30 decembrie, programul va fi normal, urmand ca in ziua de 31 magazinele sa se inchida la 4 dupa-amiaza. Pe data de 1 ianuarie toate unitatile Metro Cash & Carry vor fi inchise.

In privinta magazinelor din restul tarii (exceptandu-le pe cele din Bucuresti si Ploiesti), programul pe data de 23 decembrie se va incheia la 11 seara, iar pe 24 decembrie - la 4 dupa-amiaza. In ziua de 25 decembrie, magazinele vor fi inchise si pe 26 decembrie deschide doar pana la 4 dupa-amiaza. Program mai scurt va fi si pe data de 26 decembrie, de la 8 dimineata la 4 dupa-amiaza, iar in urmatoarele patru zile orarul va fi cel obisnuit. Inchiderea se va face la ora 4 dupa-amiaza pe data de 31 decembrie.

Pentru mai multe detalii privind orarul magazinelor Metro Cash & Carry, cititi aici.

Sursa foto: compania.

Cumparaturile se opresc la Billa la miezul noptii

Cumparaturile se opresc la Billa la miezul noptiiProgram prelungit in zilele premergatoare Craciunului au si unele magazine Billa. Astfel, pana pe data de 23 decembrie inclusiv, supermarketurile din zonele bucurestene Titan, Barbu Vacarescu si Drumul Taberei, dar si cel din Otopeni vor fi deschise pana la miezul noptii. Restul unitatilor vor functiona pana la 10 sau 11 seara.

Dupa prima zi de Craciun, cand toate magazinele Billa vor fi inchise, programul va fi reluat de dimineata si se va incheia la 10 seara.

La capitolul promotii, cele mai multe sunt pentru produsele alimentare, dar si la seturile de cadou (cosmetice) si la articolele specifice sezonului (decoratiuni, tacamuri).

Aflati aici orarul complet al magazinelor Billa de sarbatori.

Sursa foto: compania.

Kaufland tine magazinele deschise pana la ora 24

Kaufland tine magazinele deschise pana la ora 24De sarbatori, magazinele Kaufland din orasele mari vor fi deschise de dimineata, de la prima ora, pana la miezul noptii pana pe 23 decembrie inclusiv, urmand ca a doua zi sa fie program mai scurt, pana la 6 dupa-amiaza.

Unitatile din localitatile mai mici se vor inchide la 10 seara pana pe 23 decembrie, iar pe 24 decembrie, vor fi deschise doar pana la 5 dupa-amiaza.

Reduceri de preturi sunt atat la produsele alimentare, cat si la cele nealimentare, de la roboti de bucatarie, pana la imbracaminte sau articole de birotica.

Gasiti aici detalii despre orarul de functionare al filialelor Kaufland.

Sursa foto: compania.

Hipermarketurile Auchan isi inchid portile cel tarziu la miezul noptii

Hipermarketurile Auchan isi inchid portile cel tarziu la miezul noptiiSi hipermarketurile Auchan din Bucuresti si Cluj isi prelungesc orarul de functionare pana la 12 noaptea pana pe data de 23 decembrie, precum si in intervalul 28-30 decembrie. In zilele de 24 si 31 ora de inchidere este la 6 dupa-amiaza, urmand ca incepand cu 2 ianuarie sa fie reluat programul normal.

Magazinele din Timisoara, Pitesti, Targu Mures si Suceava se vor inchide pe 23 decembrie, dar si in intervalul 27-30 decembrie la 11 seara. Program mai scurt, pana la 6 seara, va fi in zilele de 24 si 31 decembrie.

Niciun magazin Auchan nu va fi deschis in zilele de 25 decembrie si 1 ianuarie.

In privinta promotiilor, cele mai multe sunt la produsele marca proprie Auchan, adica la produse pentru curatenie, cosmetice, produse alimentare de baza si delicatese culinare, precum si la imbracaminte si accesorii. Marcile private Auchan au preturi cu pana la 30% mai mici decat cele similare din categoriile lor.

Aflati aici care este programul complet al magazinelor Auchan.

Sursa foto:compania.

Magazinele Cora din Bucuresti, deschise pana la 2 noaptea

Magazinele Cora din Bucuresti, deschise pana la 2 noapteaProgram special de functionare in perioada sarbatorilor au si magazinele Cora. Singurele unitati care vor fi deschise si pe timp de noapte sunt cele din Bucuresti. Astfel, hipermarketurile din zonele Pantelimon, Militari si Berceni vor fi deschise pana la 2 noaptea intre 21 si 23 decembrie, urmand ca pe 24 decembrie sa se inchida la 7 seara.

Pe 25 decembrie vor fi inchise, iar pe 26 decembrie vor avea program pana la 8 seara. In zilele de 27 si 28 decembrie hipermarketurile se vor inchide la 11 seara, iar pe 29 si 30 decembrie - la 12 noaptea. In ultima zi din an, cele trei unitati vor functiona pana la 6 seara, urmand ca pe 1 ianuarie sa fie inchise. In zilele urmatoare, magazinele vor urma orarul obisnuit.

Magazinele Cora din Cluj si Baia Mare vor avea un program mai scurt. Ora cea mai tarzie la care se vor inchide este 11 seara - in zilele premergatoare Craciunului si Revelionului.

La capitolul promotii, clientii vor gasi preturi mai bune atat la produsele alimentare (dulciuri, bauturi, preparate de sezon), cat si electronice, imbracaminte sau la articole pentru casa.

Aflati aici care este programul complet al magazinelor Cora in perioada sarbatorilor.

Sursa foto: compania.