Timisoara: Urmasii eroilor-martiri ar putea primi teren pentru case

Timisoara: Urmasii eroilor-martiri ar putea primi teren pentru casePeste 40 de urmasi ai eroilor Revolutiei de la Timisoara ar putea primi cate o parcela de 500 de metri patrati pentru constructia de case, decizia finala urmand a fi luata in urmatoarea sedinta de plen a Consiliului Local Timisoara, scrie Timis Online.

Conducerea Primariei Timisoara propune consilierilor municipali sa aprobe un proiect de hotarare care prevede improprietarirea a 45 de urmasi ai eroilor-martiri ai Revolutiei din 1989 cu cate un teren de 500 de metri patrati, pentru constructia de case.

Craiova: 3 mall-uri anuntate, doar unul in constructie

Craiova: 3 mall-uri anuntate, doar unul in constructieDintre cele trei mall-uri la care s-a inceput constructia in Craiova, doar la unul se mai lucreaza in prezent, scrie Gazeta de Sud. In doua dintre cazuri, constructorii au inceput proiectele in urma cu cativa ani, dar in 2009 lucrarile au fost sistate, din cauza crizei. Dezvoltatorii cu greu au mai gasit chiriasi care sa ocupe spatiile viitoarelor mall-uri, astfel ca proiectele au fost inghetate.

Din urma a venit puternic al treilea proiect de mall, cel de la Electroputere, care a avut finantare, iar acolo lucrurile au inceput sa se miste.

Cluj: Minigolf si tenis la Grand Hotel

Cluj: Minigolf si tenis la Grand HotelProprietarii Grand Hotel Italia (foto) extind unitatea de cazare cu 40 de camere. In proiect mai apar doua terenuri de tenis si o propunere pentru amenajarea unuia de minigolf.

Hotelul se afla in constructie in cartierul Buna Ziua si va fi cea mai mare unitate de cazare din municipiu, scrie Ziua de Cluj.

Sursa foto: ziuadecj.ro

Constanta: Spitalul Judetean va avea heliport

Constanta: Spitalul Judetean va avea heliportFortele NATO de la baza militara Mihail Kogalniceanu intentioneaza sa renoveze si sa amenajeze heliportul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, a declarat Danut Capatina, directorul unitatii spitalicesti, citat de Ziua de Constanta.

Partile deja au demarat discutiile, iar constructori angajati de catre Baza Militara Mihail Kogalniceanu au venit la heliport, pentru a face masuratorile necesare elaborarii proiectului de reabilitare.


Iasi: Asociatiile de proprietari, amendate

Iasi: Asociatiile de proprietari, amendateInspectorii Directiei de control a municipalitatii Iasi au dat amenzi in valoare de 6.000 de lei asociatiilor de proprietari din mai multe zone ale orasului. Controalele vor continua si in urmatoarea perioada, scrie Cronica de Iasi.

Au fost date patru amenzi in valoare de 500 de lei fiecare si inca patru in cuantum de 1000 de lei.