Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) lansează un canal de WhatsApp destinat publicului, unde vor fi informaţii de ultimă oră, ştiri de presă, dar şi oportunităţi de interacţiune pentru orice informaţii suplimentare sau clarificări, transmite Agerpres.

"Dorim să vă aducem la cunoştinţă o nouă şi eficientă modalitate de comunicare şi colaborare cu noi, cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR). (...) vă anunţăm lansarea canalului nostru oficial de WhatsApp destinat publicului. Acest canal va fi un loc unde veţi primi informaţii de ultimă oră, ştiri de presă, precum şi oportunităţi de interacţiune pentru orice informaţii suplimentare sau clarificări", sspune AFIR.

AFIR subliniază care sunt motivele pentru a fi urmărit acest canal, cum ar fi actualizările "instant", precum şi alte informaţii esenţiale, precum și oportunitatea fermierilor de a fi la curent cu cele mai recente noutăţi şi informaţii de presă privind derularea fondurilor nerambursabile acordate proiectelor de investiţii din agricultură şi pentru dezvoltarea mediului rural.

Pentru a urmări canalul oficial de WhatsApp al AFIR, trebuie accesat de pe telefon următorul link.

Luna trecută, AFIR a anunțat de asemenea primele sesiuni de primire a cererilor de finanţare pentru investiţii în agricultură şi pentru dezvoltarea infrastructurii rurale, cu fonduri disponibile prin Planul Strategic pentru Politica Agricolă Comună 2023 - 2027 (PS PAC 2027).

Sursa foto: Shutterstock / Alexandr Soloviev

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri