Patru comenzi pentru Ferrari Four, masina de 220.000 de euro

Forza Rossa a vandut doua modele de competitie Ferrari 458 Challenge si a primit patru comenzi pentru Ferrari Four, masini care costa peste 200.000 de euro, au declarat reprezentantii importatorului marcii italiene, conform Mediafax.

Lansat in luna martie la Salonul Auto de la Geneva, Ferrari Four (foto) este primul model de serie cu tractiune integrala produs de constructorul italian.

Automobilul, care atinge o viteza maxima de 335 kilometri pe ora, costa 220.000 de euro.

De asemenea, Ferrari Four este primul model al producatorului care dispune de patru locuri.

Ferrari a alocat Romaniei, in acest an, o cota de patru modele Ferrari Four.

Forza Rossa a livrat si doua Ferrari 458 Challenge, modele destinate exclusiv rularii pe circuite de curse. Proprietarii acestor modele vor beneficia de programe de competitii pe circuitele din tarile vecine care dispun de piste, operatiuni organizate de importator. Posesorii de Ferrari 458 Challenge vor beneficia de asistare de pilotaj, servicii de asistenta tehnica si gestionarea masinii.

Bolidul de curse, lansat in luna februarie, costa 210.000 de euro, iar Romaniei i-au fost alocate trei unitati.

Forza Rossa este unic importator Ferrari pe piata romaneasca, Bulgaria si Republica Moldova. Incepand cu 2011, firma este si reprezentant exclusiv al marcii britanice Lotus in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova.

Forza Rossa este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a inregistra anul trecut o cifra de afaceri 9 milioane euro in crestere cu 10%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri