SAS Grup, companie specializata in sisteme de supraveghere a flotelor auto prin GPS, si-a extins activitatea prin deschiderea de spalatorii auto dedicate exclusiv companiilor, retea care urmeaza sa cuprinda 600 de unitati pana la finele anului, informeaza Mediafax.

Investitia pentru lansarea noii linii de business a fost de 100.000 euro, in trei statii de spalare mobile, in echipele de selectare si verificare permanenta a spalatoriilor din retea in intreaga tara.

In prezent, reteua de spalatorii Autocurat.ro are 200 de spalatorii, dintre care 30 sunt in Bucuresti, iar restul in orasele mari din tara. Unitatile furnizeaza companiilor servicii doar pe baza de abonament.

"Extinderea serviciilor oferite companiilor care au parcuri auto este o strategie de business fireasca pentru SAS Grup, avand in vedere faptul ca, prin activitatea noastra de baza, ne adresam acestui segment de piata si avem vanzari catre aceste firme", a declarat, intr-un comunicat, directorul general al SAS Grup, Adrian Dinu.

SAS Grup a fost infiintata in 2002 si este lider pe piata romaneasca de profil, potrivit estimarilor proprii, si are 700 de companii in portofoliu si 11.000 de echipamente de monitorizare active.

Sursa foto: www.sxc.hu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si