Un carambol de noua masini s-a produs pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, intre kilometrul 44 si 45, partea carosabila fiind acoperita de un strat gros de aproximativ 15 cm de apa si gheata, din cauza precipitatilor abundente, informeaza CNADNR, citata de Mediafax.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat, joi, ca, in jurul orei 14.15, s-a produs un carambol de noua masini pe autostrada A2, Bucuresti - Constanta, intre kilometrul 44 si 45.

Potrivit reprezentantilor CNADNR, partea carosabila a fost acoperita de un strat gros de aproximativ 15 cm de apa si gheata, din cauza precipitatilor abundente, care au cazut sub forma de grindina, in urma cu putin timp.
Participantii la trafic sunt rugati sa respecte indicatiile si restrictiile Politiei Rutiere.

Traficul este deviat pe Autostrada A2, de la kilometrul 65, pe DN3, catre Bucuresti, din cauza carosabilului acoperit de un strat gros de cativa centimetri de gheata si apa, la kilometrul 41, ca urmare precipitatiilor abundente sub forma de grindina, a anuntat Centrul Infotrafic.

Soferii sunt sfatuiti sa circule cu viteza foarte redusa, adaptata permanent conditiilor concrete de drum si trafic, iar cei care incheie coloanele de autovehicule trebuie sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie cu viteza, din spate, sa incetineasca si, dupa caz, sa opreasca in timp util, evitandu-se astfel producerea de coliziuni.

Citeste si:
Statii de incarcare masini electrice pe Autostrada A1 si A2
Statii de incarcare masini...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Autostrada Soarelui intra in reparatie
Setari Cookie-uri