Alti debutanti ai londonezilor sunt Jaguar XKR, BMW M6 decapotabil, Land Rover LR2 (noul Freelander) sau Leon Cupra R. si Chrysler Sebring. Noul XKR a facut senzatie printre cei prezenti cu aspectul sau mult mai rau si alunecos modelul a fost prezentat cu cateva saptamani in urma de site-ul nostru dublat de sportive pe masura.

XKR poate atinge 100 km/h in doar 4,9 secunde, tipm scos pe suta si de Porsche 911. Noul produs al celor de la Land Rover, LR2 (Freelander), se doreste o masina care sa cucereasca piata americana cu un design asemanator cu cel al suedezilor de la Volvo, dar si cu un moror pe masura sase cilindri in linie. Mazda a prezentat modelul decapotabil, cu plafon solid, MX-5 Power ce este arucat pe piata hard-topurilor care a crescut spectaculos in ultimii ani. Modelul este defapt o versiune a roadsterului MX-5.

Chrysler si Dodge si-a facut cunoscuta oferta cu care va incerca sa patrunda pe piata europeana. Modelele prezentate la Londra sunt: Sebring de al Chrysler vizeara segmentul pe care se bat Volkswagen Passat, Renault Laguna sau Opel Vectra, si Nitro de la Dodge merge pe segmentul 4x4 si poate avea o viata mai usoara.

Dupa cativa ani de tacere Lotus si-a prezentat noul model de roadster (entry-level) motorizat cu un propulsor in patru cilindri, de 1,8 litri marca Toyota. Nu au fost oferite detalii despre data aparitiei in showroom-uri a acestui model.