Un nou scandal in industria auto porneste in America, unde un fost angajat care a lucrat in showroom-urile Ferrari din Miami, Fort Lauderdale si Palm Beach dezvaluie ca dealerii brandului italian practica in intreaga lume metoda samsarilor de masini rulate, adica resetarea kilometrajului pentru a creste valoarea supercarurilor.

O serie de procese intentate in Florida sunt pe cale sa scoata la iveala practica ilegala utilizata de reteaua globala Ferrari, scrie dailymail.co.uk.

Robert Root a fost concediat dupa ce a descoperit utilizarea unui dispozitiv proiectat de catre Ferrari in Italia, care este capabil sa dea inapoi kilometrii pe ceasurile digitale ale modelelor sale.

Practica - ce poate avea loc doar cu acordul Ferrari - permite proprietarilor necinstiti sa vanda masinile de lux cumparatorilor creduli la preturi extrem de umflate.

Citeste si:
Top 10 cele mai scumpe masini din lume
Top 10 cele mai scumpe masini...

Omul de vanzari povesteste cum un multimilionar a dat la 0 kilometrajul unui model Ferrari LaFerrari, iar pretul masinii a crescut instant cu 1 milion de dolari.

Folosirea dispozitivului Tester Deis nu poate fi facuta pe modelele Ferrari fara o autorizatie obtinuta prin conexiune wireless.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Programul Rabla Plus 2020 a demarat. Pot fi cumpărate și motociclete electrice
Setari Cookie-uri