Nokian Tyres introduce serviciul digital SnapSkan in cinci noi puncte de verificarea din tarile nordice, propunandu-si sa extinda disponibilitatea acestuia la nivel international.

Serviciul digital SnapSkan, dezvoltat in colaborare cu lantul sau de distributie si service de anvelope, Vianor, simplifica verificarea si monitorizarea starii anvelopelor, in mod rapid si fara costuri suplimentare.

In aceasta saptamana, se vor inaugura patru puncte noi in care va fi disponibil serviciul SnapSkan, in cadrul parcarilor din diverse locatii din Finlanda. SnapSkan isi extinde, de asemenea, disponibilitatea in afara tarii prin inaugurarea unui nou punct de verificare in Oslo, Norvegia. Acesta este primul punct de verificare SnapSkan din afara Finlandei.

Sistemul SnapSkan faciliteaza si eficientizeaza masurarea adancimii benzii de rulare a anvelopei utilizand cea mai recenta tehnologie de scanare 3D.

Scanerele SnapSkan sunt amplasate la intrarile sau iesirile din parcari. Conducatorii auto trec cu rotile autoturismului peste rampa de scanare cand intra sau ies din parcare, iar sistemul SnapSkan scaneaza in mod automat anvelopele. Inainte sau dupa scanare, soferul poate opta sa primeasca fie prin SMS, fie online, raportul digital al starii anvelopelor sale. Daca nu se opteaza pentru niciuna dintre cele doua modalitati de primire a raportului, toate informatiile centralizate de sistemul SnapSkan despre vehiculul respectiv vor fi sterse definitiv in termen de o saptamana.

Daca se opteaza pentru primirea raportului digital, acesta va fi trimis catre dispozitivul mobil al soferului fara a se percepe vreun cost. Raportul include masuratori ale benzii de rulare a anvelopelor, cat si un cod de discount pentru achizitionarea de anvelope noi, care poate fi utilizat intr-o serie de magazine selectionate.

SnapSkan a fost prezentat pentru prima data in anul 2016, la evenimentul dedicat tehnologiei si startup-urilor, Slush. Un prototip al acestui serviciu a fost pus in uz intr-o parcare cu mai multe etaje din Helsinki, iar primul punct de verificare a fost deschis pentru utilizatori in iunie 2017, intr-o parcare din Turku, Finlanda. Feedback-ul clientilor care au utilizat sistemul in aceste prime doua puncte a fost folosit in dezvoltarea si perfectionarea serviciului SnapSkan, destinat publicului larg.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri