Seful Ford, Jim Hackett, sustine ca este deschis la colaborarea cu alti constructori, dar se arata precaut cu privire la extinderea parteneriatului cu Volkswagen, pe care l-a descris ca un “dans delicat”.

Constructorii auto ne-au obisnuit in ultimii ani cu formarea unor aliante prin care sa reduca costurile de dezvoltare ale noilor modele, iar unul dintre exemple este dat de Volkswagen si Ford.

Cei doi mari producatori au anuntat, in luna iunie, semnarea unui Memorandum de Intelegere prin care vor analiza viabilitatea unui parteneriat.

Chiar daca discutiile sunt intr-un stadiu incipient, constructorii au oferit un prim exemplu de colaborare, intrucat pentru inceput principala preocupare o reprezinta posibilitatea de a dezvolta in comun anumite vehicule comerciale.

Citeste continuarea pe Automarket

Sursa foto: Automarket

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri