DKV Euro Service Romania, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa si unul dintre liderii pietei in Romania, se asteapta anul acesta la o cifra de afaceri de 360 milioane euro in urma serviciilor pe care le ofera.

Compania a finalizat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 337 milioane euro, in crestere cu 17% fata de anul precedent si cu 11% mai mult decat estimarea prevazuta initial.

"2018 a insemnat un nou an de crestere pentru DKV in Romania. Cota de piata estimata pentru 2018 a fost de 19%, iar anul acesta ne propunem sa crestem in continuare", a declarat Catalin Constantinescu, managing director DKV Euro Service Romania.

DKV va asigura suport pentru tranzitia usoara in cazul schimbarilor ce vor surveni de la 1 decembrie asupra taxei de drum din Cehia, iar incepand de la 1 aprilie clientii beneficiaza de optiunea achitarii taxei de drum din Serbia in regim postpay.

Anul acesta, compania a ajuns la peste 100.000 de puncte de acceptare in 42 de tari europene. In Romania, clientii DKV au o retea de peste 800 de statii.

Citeste si:
DKV a achizitionat 25% din compania VAT Services
DKV a achizitionat 25% din...

DKV face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group, avand aproximativ 1.000 de angajati. In anul 2018, grupul a realizat o cifra de afaceri de 8,6 miliarde de euro si si-a desfasurat activitatea in 42 tari. Actualmente, peste 200.000 de clienti utilizeaza 3,7 milioane DKV CARD-uri si dispozitive on-board. In anul 2018, DKV CARD a fost desemnat pentru a 14-a oara consecutiv drept cea mai buna marca la categoria carduri de alimentare si de service.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
DKV Euro Service deconteaza taxa de drum din Serbia in sistem post-pay