Politia Romana incepe vineri verificarea transportatorilor ilegali de persoane in toata tara, anunta, pe Facebook, ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, scrie Mediafax.

"Politia incepe astazi verificarea transportatorilor ilegali de persoane in toata tara. Desfasurata timp de 8 zile in prima faza, actiunea vizeaza depistarea celor care efectueaza transport neautorizat de persoane", a scris, pe Facebook, Mihai Fifor.

Actiunile vor fi concentrate in special in apropierea zonelor de imbarcare si debarcare a pasagerilor din statiile pentru mijloacele de transport in comun, gari, autogari, dar si pe traseele de deplasare a acestor autovehicule.

Cu un timp medu de asteptare de 12 minute, Romania este in top 3 mondial al tarilor prietenoase cu autostopistii, alaturi de Irak (7 minute) si Iordania (9 minute), in timp ce Norvegia (46 de minute), Afghanistan (47 de minute) si Suedia (51 de minute) au cei mai mari timpi de asteptare.

Sursa foto: Image by andreas160578 from Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri