Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) sustine ca presedintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) Vasile Stefanescu face afirmatii in comunicate de presa dirijate de catre persoane din Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), intrucat membri din familia acestuia detin functii bine platite in cadrul ASF.

Potrivit ASSAI, fiica presedintelui COTAR "este angajata la ASF avand functia de expert management (...) pe un salariu de aproximativ 20.000 de lei/luna", iar sotul acesteia "este angajat in functia de sef serviciu in cadrul Directiei Operatiuni si IT din cadrul ASF (...) pe un salariu care depaseste 30.000 de lei/luna".

ASSAI sustine ca acesta este motivul pentru care COTAR face atacuri la adresa asociatiei, ori de catre ori aceasta critica activitatea indoielnica a ASF-ului sau abuzuri ale pietei de asigurari.

"De aproximativ un an si jumatate observam cum comunicatele de presa ale COTAR sunt directionate impotiva unitatilor reparatoare ori de catre ori ASF sau piata de asigurari are un interes sa promoveze anumite mesaje care sa justifice majorari ale preturilor RCA cauzate, dupa spusele lor, numai de catre unitatile reparatoare. Faptul ca va fi eliminat pana la sfarsitul anului plafonul de cheltuieli administrative de 25% aplicat firmelor de asigurari in cazul produsului RCA, situatie care va conduce inevitabil la o crestere importanta a pretului RCA, nu mai ingrijoreaza organizatia COTAR", se mai arata in comunicatul ASSAI.

Sursa foto: evp82 / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri