La finalul anului trecut, compania a lansat versiunile facelift ale modelelor Kia Rio și Kia Stonic, cu versiuni mild-hibrid, precum și versiunea plug-in hybrid a noului Sorento.

Noua generație Kia Sportage

Noua generație Kia Sportage

Cea de-a cincea generație a modelului Kia Sportage va fi prezentată oficial în primul semestru al anului. Actuala generație, lansată în 2015, a primit un facelift în 2018. SUV-ul va adopta un stil nou de design și va putea fi comandat și cu un sistem plug-in hybrid.

Pe piața din România, noul Sportage va avea versiuni mild-hybrid, hybrid și plug-in hybrid. Gama de motorizări ar putea fi preluată de la noul Hyundai Tucson. Dacă va fi așa, atunci noul Sportage PHEV va avea un sistem plug-in hybrid care dezvoltă 265 CP.

Foto: Kia Sportage 2020

Kia e-Soul

Kia e-Soul

Noua generație Kia e-Soul va ajunge anul acesta în România. Modelul are acum o baterie cu o capacitate de 64 kWh și o autonomie de 450 KM.

Motorul electric dezvoltă 204 CP, oferind modelului o accelerație până la 100 km/h în 7,6 secunde și o viteză maximă de 167 km/h. Noul Kia e-Soul va putea fi încărcat la prize rapide. De la 20% la 80%, timpul de încărcare va fi de 42 de minute la o stație rapidă de 100 kW.

Un alt model electric de la Kia va ajunge anul acesta în România. Este vorba despre un crossover 100% electric, cu nume de cod CV. Numele modelului va fi dezvăluit anul acesta. Noul model va fi primul care va purta noul logo Kia.

Versiuni facelift pentru Ceed, Ceed SW, Xceed, ProCeed

Versiuni facelift pentru Ceed, Ceed SW, Xceed, ProCeed

Kia va aduce un facelift și familiei Ceed care cuprinde cele 4 modele: Ceed, Ceed SW, Xceed și ProCeed. Acestea vor primi și versiuni mild-hybrid, hybrid și plug-in hybrid.

Noul sistem de propulsie combină un pachet de baterii litiu-ion cu capacitatea de 8.9 kWh, un motor electric de 44.5 kW şi un motor termic de 1.6 litri GDi. Puterea totală a sistemului de propulsie este de 141 CP.

Foto: Kia

Kia Stinger facelift

Kia Stinger facelift

Kia Stinger facelift, cea mai rapidă Kia disponibilă vreodată în Europa, vine cu motorul V6 de 3,3 litri 370 de cai putere. Modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde. Transmisia este automată cu opt trepte.

Facelftul este echipat cu sistemul de pornire de la distanță a motorului, Remote Engine Start și cu funcția Forward Collision-Avoidance, care identifică traficul din sens opus și reacționează atunci când mașina trece de axul drumului.

Sursa foto: Kia