Nicușor Dan, primarul general al Capitalei a publicat pe pagina sa de Facebook câteva noutăți legate de troleibuzele noi din București. Edilul vine cu vești bune pentru bucureștenii care folosesc zi de zi mijloacele de transport în comun.

Când vom circula în București cu troleibuzele noi

Cele 100 de troleibuze noi vor fi livrate în București de firma Solaris Bus & Coach, din Polonia. Noile mijloace de transport în comun vor avea 12 m, podeaua complet coborâtă și spațiu destinat cărucioarelor pentru persoane cu dizabilități. Nicușor Dan a anunțat că troleibuzele vor fi dotate cu computer de gestiune management vehicul cu funcții GPS, sistem de informare audio-video, aer condiționat, acestea având o autonomie minimă de 20 de km.

Nicușor Dan a dezvăluit și data la care vor fi livrate troleibuzele. Acestea vor fi livrate mai devreme decât era estimat inițial.

„Am agreat împreună cu reprezentanții firmei Solaris să livreze cele 100 de troleibuze anticipat față de graficul de livrare propus inițial în procedura de licitație. Astfel, toate cele 100 de troleibuze vor putea fi livrate în primul trimestru al anului viitor, adică în intervalul ianuarie-martie, față de martie-octombrie 2024”, a scris primarul municipiului București.

Garanția funcționării va fi de minimum 300.000 km de la data punerii în exploatare sau minimum 5 ani, a mai precizat edilul.

Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri