Autofurgoanele, camioanele si autobuzele producatorului din Stuttgart au obtinut, pentru a saptea oara, primul loc in preferintele cititorilor care au votat in cadrul unui clasament realizat de editura ETM-Verlag.
Autovehiculele comerciale apartinand grupului DaimlerChrysler au obtinut din nou rezultate pozitive in cursul celui de-al unsprezecelea sondaj organizat de editura ETM-Verlag, ocupand locul intai in sase dintre cele zece categorii.

Mercedes-Benz Sprinter a fost votat castigator la categoria „Autofurgoane de pana la 3,5 t", pentru a unsprezecea oara consecutiv. Aceasta inseamna ca a obtinut toate voturile exprimate de cititori pana la data incheierii concursului organizat de editorul revistei cu profil auto din Stuttgart. Sprinter dispune in varianta standard de Programul de Stabilitate Electronica (ESP), care masoara electronic masa si pozitia centrului de greutate ale autovehiculului.

Una dintre seriile de camioane produse de uzina din Wörth a obtinut o dubla victorie: autovehiculul Actros de la Mercedes-Benz a castigat votul pentru autovehicule comerciale atat la categoria „Autocamioane de cursa lunga” cat si la categoria „Autobasculante de pana la 32 t”.

La categoria autocare suprainaltate, cititorii au acordat din nou premiul intai modelului Top Class 400 de la Setra, o alta marca a DaimlerChrysler AG.

Este al patrulea premiu intai obtinut consecutiv de catre acest autocar premium. Mercedes-Benz Citaro a iesit invingator la categoria autobuze de oras, in timp ce premiul pentru autocare medii a fost obtinut de Mercedes-Benz Tourino.

La sondajul „Cele mai bune autovehicule comerciale ale anului 2007” au participat aproximativ 8500 de cititori. Organizatori au fost revistele cu profil auto din Stuttgart, „Fernfahrer”, „Lastauto omnibus" si „Trans aktuell”, impreuna cu Dekra AG. Sondajul a cuprins 150 de autofurgoane, camioane si autobuze, clasificate in zece categorii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri