Inginerii de la Tesla se arată șocați că unii dintre cumpărătorii de Tesla plătesc aproape 100.000 de dolari pe un Cybertruck pentru a se distra efectuând teste de rezistență, folosind arme de foc, aruncătoare de flăcări, bile metalice, ciocane, scaune, picioare și multe altele, relatează BusinessInsider.

Wes Morrill, un inginer Cybertruck, a cerut pe rețeaua de socializare a șefului său, încetarea experimentelor prin care cumpărătorii testează durabilitatea vehiculului.

„Cybertruck duce o viață chinuită pentru divertisment. A fost calcat și a lovit cu piciorele, a ars și a împușcat (de mai multe ori)”, a scris Morrill pe X. „Pentru a-l cita pe Cavalerul Negru (Batman), este doar o rană superficială, sunt invincibil! Acum am confirmat că este rezistent, dar ar putea Cybertruck circula pe străzi și off-road în pace?"

Pentru majoritatea oamenilor care cumpără un vehicul de aproape 100.000 de dolari, primul lor gând probabil nu ar fi să vadă dacă l-ar putea avaria, dar, în anumite privințe, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a încurajat această curiozitate.

Chiar el a efectuat demonstrații publice încercând să scoată în evidență durabilitatea lui Cybertruck, iar, mai recent, chiar a comentat câteva în dreptul unor videoclipuri drept „dur” și „rezistent la apocalipsă”.

Iată doar câteva dintre torturile la care a fost supus Cybertruck

- Zack Nelson de la JerryRigEverything a dus la camion o lanternă și o varietate de arme de foc, inclusiv o armă de calibru .50.

Testul lui Zack Nelson a venit, însă, ca urmare a testelor făcute chiar de Tesla și a afirmațiilor companiei că SUV-ul lor poate rezista focurilor de armă.

Proprietarii Tesla, din Silicon Valley, au aruncat o minge de oțel în Cybertruck.

Videoclipul este un aparent omagiu adus lansării SUV-ului când șeful de design al Tesla, Franz von Holzhausen, a aruncat o minge de metal în vehicul.

Tesla a distribuit un clip cu camionul care urcă pe o potecă abruptă de teren. Unii proprietari au urmat exemplul, cu diferite grade de succes.

Jason Cammisa, un reporter auto, a luat un baros la Cybertruck. Musk a efectuat un test similar atunci când vehiculul a fost prezentat pentru prima oară.

YouTuber TechRax a dus vehicul în ape care erau la fel de înalte ca parbrizul său pentru a testa modul Cybertruck Wade.

Un grup de fani Tesla a încercat să testeze și rezistența lui Cybertruck la loviturile cu picioarele.

Nu este clar câți dintre cei care și-au deteriorat mașinile în aceste teste le-au și dus în service-uri să le repare, dar, aparent, unii ar prefera să meargă pe străzi lăsând urmele torturilor la vedere, ca un soi de cicatrici de război.

Alții ar spune că un astfel de comportament nu este deloc unul inteligent, dar, majoritatea acestor clipuri sunt realizate de influenceri și de indivizi cu posibilități materiale ridicate și, pentru mulți dintre ei, clipurile generează încasări penttru canalele lor de social media și YouTube.

Sursa foto: Captură / Tesla / YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri