Traseele liniilor urbane 90 şi 201 se comasează, de sâmbătă, 30 martie, iar noul traseu organizat între terminalele "Arena Naţională" şi "Semănătoarea" va funcţiona cu indicativul 90, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB).

În acest context, linia de autobuz 201 va fi suspendată.

"STB SA continuă procesul de modernizare şi optimizare a serviciului de transport public, ca urmare a implementării proiectului 'Achiziţionare mijloace de transport mai puţin poluante necesare îmbunătăţirii transportului public de călători în Municipiul Bucureşti'. Astfel, începƒând de sâmbătă, 30.03.2024, liniile de transport 90 şi 201 vor fi comasate, urmând ca noua linie să funcţioneze sub indicativul 90, între terminalele 'Arena Naţională' şi 'Semănătoarea'", se spune într-o informare a STB.

Linia 90 va funcţiona pe următorul traseu: pe sensul spre "Semănătoarea" - terminal "Arena Naţională", Bd. Pierre de Coubertin, str. Vatra Luminoasă, str. Matei Voievod, Bd. Pache Protopopescu, Bd. Carol I, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Mihail Kogălniceanu, Splaiul Independenţei, str. General Popovăţ, Şos. Virtuţii, Pod Ciurel, Splaiul Independenţei, terminal "Semănătoarea", iar pe sensul spre "Arena Naţională" - terminal "Semănătoarea", Splaiul Independenţei, Pod Operei, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Carol I, Bd. Pache Protopopescu, str. Matei Voievod, str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin, terminal "Arena Naţională".

"Noua linie 90 va funcţiona cu parcul de vehicule suplimentat, adecvat cererii de transport de pe traseu, format din noile troleibuze Solaris, cu autonomie. De la aceeaşi dată, şi linia 97 va funcţiona cu parcul de troleibuze modernizat. Reamintim că programele de circulaţie ale liniilor de transport public pot fi accesate la acest link: https://stbsa.ro/ora_statii", precizează societatea.

De asemenea, începând de luni, 1 aprilie, staţiile "Cora Pantelimon" vor fi redenumite "Complex Comercial Pantelimon". Astfel, staţiile de autobuz "Cora Pantelimon", situate în parcarea Centrului Comercial Esplanada, unde efectuează opriri autobuzele liniilor 102, 104 şi 454, vor fi redenumite "Complex Comercial Pantelimon', având în vedere procesul de rebranding a hipermarketului în cauză.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri