Dacia aplica reduceri de pana la 1.000 euro pentru a lichida stocul cu modelul anterior Logan berlina, imediat dupa ce compania a lansat noul Logan restilizat la acelasi pret cu modelul anterior, incepand de la 6.400 euro cu TVA, si o garantie de trei ani sau 100.000 de km.

Dacia aplica reduceri pentru a lichida stocul cu modelul anterior Logan berlina, pentru orice comanda efectuata in perioada 1 iulie - 4 august 2008 pentru Logan berlina fabricatie 2007 se ofera un avantaj client de 1.000 euro cu TVA inclus, potrivit dealerilor marcii.

De asemenea, pentru un lot de vehicule echipate cu aer conditionat Logan berlina fabricate in 2008, clientii pot beneficia de o reducere de 500 euro cu TVA inclus, reprezentand contravaloarea aerului conditionat. Promotia se aplica pentru comenzile efectuate in perioada 1 iulie - 4 august 2008.

Pentru vehiculele Logan berlina Laureate cu instalatie GPL, Dacia ofera gratuit optiunea ABS. Oferta este valabila atat pentru motorizarea 1.4l cat si pentru cea de 1.6l.

Dacia a lansat pe 1 iulie noul Logan restilizat la acelasi pret cu modelul anterior, incepand de la 6.400 euro cu TVA, si o garantie de trei ani sau 100.000 de km. Noul Logan este cu 4 centrimetri mai lung decat modelul anterior.

Producatorul francez de automobile Renault a ajuns la un milion de masini Logan vandute pe plan mondial, atat sub sigla Dacia cat si Renault, de la momentul lansarii, din anul 2004.

Dacia a fost anul trecut brandul cu cea mai ridicata rata de crestere a vanzarilor in Europa, cu un avans de 85,9%, ca urmare a cererii mari pentru modelul Logan.

Anul trecut, vanzarile Logan pe plan mondial au urcat cu 48%, pana la 367.745 unitati, dintre care peste 137.000 au fost sub sigla Renault, iar restul sub sigla Dacia.

Romania a fost si anul trecut cea mai importanta piata pentru Logan, cu circa 102.000 masini vandute, urmata de Franta cu peste 32.000, India cu aproape 18.000 si Germania cu mai mult de 17.000 de masini Logan vandute.

Dacia a lansat in iunie oficial in Romania noul model Sandero. Acesta este al cincilea autoturism dezvoltat de Renault si Dacia pe platforma Logan. Gama cuprinde doua vehicule de persoane, Logan berlina si Logan MCV, dar si doua vehicule utilitare, Logan VAN si Logan Pick-Up.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri