“In acest moment suntem in discutii cu mai multi clienti pentru achizitionarea modelelor Bentley. Inca mai avem masini cu posibil termen de livrare in cursul anului 2008”, a declarat, pentru Wall-Street, Adrian Pascu, brand manager Bentley & Lamborghini.

In medie in service pot intra 3 masini pe zi, “insa aceasta medie este puternic influentata de complexitatea lucrarilor necesitate. Obiectivul nostru principal este de a programa masina la cel mult doua zile de la solicitare”, a precizat Pascu.

Valorile Bentley: "Racing, Driving, Power, Design, Craft".

Potrivit lui Pascu, “clientului Bentley ii place sportivitatea, senzatia oferita de condus, forta degajata de masina (desi rareori se foloseste de intreaga putere oferita de motor), designul deosebit, dar in acelasi timp traditionalist si exclusivitatea masinii (intreaga masina este fabricata manual, putand fi puternic individualizata in functie de preferintele clientului)”.

Modelele Bentley care pot fi comandate in Romania
sunt Continental GT 153.900 euro, Continental GT Speed 175.950 euro, Continental Flying Spur 152.400 euro, Continental Flying Spur Speed 172.800 euro, Continental GTC 169.000 euro, Arnage R 231.700 euro, Arnage T 244.600 euro, Arnage RL 268.900 euro, Azure 289.700 euro, Brooklands 294.900 euro.

Citeste si:

In prezent in Romania sunt 135 Bentley inmatriculate, la care se mai adauga 14 Bentley inmatriculate in alta tara.

Bentley Motors, producatorul britanic de masini sport de lux, si-a deschis luna aceasta reprezentanta in Romania, sub numele Bentley Bucuresti, detinuta de Porsche Romania.

Pe segmentul de lux activeaza pe plan local marcile Rolls-Royce, Maybach, Maserati si Ferrari, iar Aston Martin si-a anuntat intentia de a intra in Romania la sfarsitul acestui an.

Principalii competitori pentru Bentley sunt Mercedes, Rolls-Royce si Maserati.