Ford a prezentat la Geneva conceptul Iosis Max, model din care vor aparea noile generatii Focus si C-Max, posibil si viitorul model de clasa mica de la Craiova.
In 2008, Ford Europa a anuntat ca va intra pe linia de productie din 2010 un nou model din clasa mica construit pe platforma Fiesta posibil sub numele de B-Max, care se va fabrica doar la Craiova. Ford va produce in 2010 la Craiova urmasul lui Fusion

Conceptul cu patru locuri este mai mic decat actualul C-Max, insa varianta de productie C-Max va dispune de cinci sau sapte locuri. Sosirea noului C-Max a fost anuntata pentru anul 2010.

Galerie foto: Ford Iosis Max Concept

Motorizarea este 1,6 litri EcoBoost 178 CP, care isi va face debutul mai intai pe modelele S-Max si Mondeo, in urmatoarele 12 luni.

Ford-ul dispune de sistemul start-stop si o cutie de viteze cu dublu ambreiaj.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri