Americanii de la Ford Motor Company l-au numit pe Kenneth Macfarlane si in conducerea Mecatim Timisoara (MCTT), dupa ce saptamana trecuta l-au ales in consiliul de administratie al Automobile Craiova, a anuntat producatorul de piese pentru automobile.

Producatorul de piese si accesorii pentru automobile Mecatim Timisoara este controlat in proportie de 74,89% de firma Daewoo Automobile Romania, care este detinuta in intregime de Automobile Craiova (AUCS), unde ameircanii de la Ford au o participatie de peste 96%, informeaza NewsIn.

Constructorul de automobile Ford Motor Company l-a revocat saptamana trecuta pe Dinel Staicu din consiliul de administratie al Automobile Craiova (AUCS) si l-a numit in functia de administrator pe americanul Kenneth Macfarlane.

Mecatim are un capital social de 12,93 milioane lei, divizat in 5,17 milioane de actiuni, cu valoarea nominala de 2,50 lei. Compania are o valoare de piata egala cu capitalul social, intrucat ultima tranzactie, din 26 iunie, a fost realizata la pretul de 2,50 lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
BMW, General Motors, Renault si Ford fac echipa pe blockchain