Americanii de la Ford Motor Company l-au numit pe Kenneth Macfarlane si in conducerea Mecatim Timisoara (MCTT), dupa ce saptamana trecuta l-au ales in consiliul de administratie al Automobile Craiova, a anuntat producatorul de piese pentru automobile.
Producatorul de piese si accesorii pentru automobile Mecatim Timisoara este controlat in proportie de 74,89% de firma Daewoo Automobile Romania, care este detinuta in intregime de Automobile Craiova (AUCS), unde ameircanii de la Ford au o participatie de peste 96%, informeaza NewsIn.

Constructorul de automobile Ford Motor Company l-a revocat saptamana trecuta pe Dinel Staicu din consiliul de administratie al Automobile Craiova (AUCS) si l-a numit in functia de administrator pe americanul Kenneth Macfarlane.

Mecatim are un capital social de 12,93 milioane lei, divizat in 5,17 milioane de actiuni, cu valoarea nominala de 2,50 lei. Compania are o valoare de piata egala cu capitalul social, intrucat ultima tranzactie, din 26 iunie, a fost realizata la pretul de 2,50 lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri