Importatorii de masini vin cu tot felul de solutii pe timp de criza, AutoItalia Group recurgand la o noua modalitate de a vinde masini, prin noua oferta Fiat 50, care presupune plata a 50% din pretul autoturismului la livrare, iar restul peste 18 luni, in 2011.
“Luand in considerare noua situatie economica si dificultatile financiare existente, AutoItalia Group si Impuls Leasing pun la dispozitia tuturor celor ce doresc sa isi achizitioneze un autoturism un nou program de finantare care ofera in premiera cumparatorului posibilitatea de a-si achita masina in anul 2011, dupa o perioada de gratie record de 18 luni. In momentul achitarii restului de plata, in 2011, poate fi aleasa fie optiunea de a plati integral suma ramasa (50%), fie esalonarea acesteia pe o durata de 2 ani de zile”, au declarat reprezentantii importatorului marcilor Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssang Yong, Infiniti, Maserati si Segway in Romania.

Conform noii oferte, clientii vor achita la livrarea masinii un avans initial de 50% si un comision de leasing de 4%, pentru ca, ulterior, in anii 2009 si 2010, sa nu mai aiba nici o rata de platit. Pentru o perioada de un si jumatate, indiferent de fluctuatiile veniturilor sale, clientul este scutit de obligativitatea ratelor si are timpul si libertatea de a decide asupra modalitatii finale de achitare.

Oferta poate fi accesata de toate persoanele fizice, indiferent de venituri, si este valabila pana la sfarsitul lunii august in intreaga retea de concesionari. In acest program sunt incluse toate cele 10 modele Fiat, ceea ce face ca o suma initiala minima de plata pentru un autoturism prin oferta Fiat 50 sa coboare, spre exemplu, la 3.500 euro (pentru un Fiat Panda).

AutoItalia a inaugurat doua noi centre integrate de vanzari si service in Focsani si Iasi, investitii de 7 milioane euro realizate de partenerii Auto Tivoli si Auto Padova.

AutoItalia Group a devenit importatorul marcii japoneze premium Infiniti in luna iunie 2009.

Compania are in prezent 35 de showroom-uri in tara, iar pana la sfarsitul anului va ajunge la 38 de centre de vanzari si service.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri