Numele producatorului de automobile Dacia a fost folosit pe Internet pentru o falsa promotie, la care s-ar castiga autoturisme Dacia Logan MCV prin tragere la sorti a 10 numere de telefon, potrivit companiei.

"Dacia atrage atentia publicului asupra unei noi inselatorii legate de o falsa promotie, de un fals concurs, la care s-ar castiga autoturisme Dacia Logan MCV prin tragere la sorti a unui numar de 10 numere de telefon", informeaza constructorul roman de masini.

Castigatorii erau anuntati prin sms si li se cerea sa plateasca o taxa de curierat cuprinsa intre 250-600 euro.

Escrocheria se gaseste pe adresa http://dacia-break.webs.com/detaliipromotie.htm

Compania Dacia precizeaza ca “Dacia nu a organizat si nici nu organizeaza concursuri de acest gen. Dacia nu are nicio legatura cu site-ul http://dacia-break.webs.com".

Dacia va solicita tragerea la raspundere penala si civila a persoanelor vinovate de aceasta dezinformare frauduloasa cu grave consecinte asupra imaginii de marca.

Asociatia Operatorilor Mobili din Romania recomanda tuturor celor care sunt anuntati prin telefon sau SMS ca au castigat premii substantiale sa verifice acest lucru la serviciul de relatii cu clientii inainte de a face orice plata care le este solicitata.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si