Printre tehnologiile noi se numara „Lineartronic” – un nou tip de transmisie continua din noua generatie de transmisie automata a Subaru.

Motorul Subaru Boxer Diesel, lansat anul trecut este disponibil pe ambele modele de pe piata europeana. Cu exceptia modelelor turbo, toate motoarele pe benzina sunt Euro5.

Cea de-a cincea generatie Legacy are tehnologia de baza Subaru: Symmetrical All-Wheel-Drive, impreuna cu motorul Subaru boxer, cu cilindrii asezati orizontal-opus.

Habitaclul a fost marit. Noul Legacy Sedan este cu 65 de milimetri mai lung decat predecesorul sau, iar Station Wagon cu 55 de mm mai lung decat modelele anterioare. Ampatamentul noului Legacy a fost marit cu 80 de mm, fiind amplificat totodata spatiul intre bancheta din fata si cea din spate.

Legacy este disponibil in doua versiuni: Sedan si Station Wagon, cu motoare de 2.0 si 2.5 litri pe benzina si 2.0 litri turbo diesel.

Crossover-ul Subaru Outback are pe langa motoarele de 2,5 litri pe benzina si 2,0 litri pe motorina si motorul de 3,6 l diesel boxer.

Subaru Motors este parte a grupului ce activeaza in zona balcanica, incluzand Grecia, Bulgaria, Macedonia si Moldova.

In Romania, Subaru Motors Tradings avea in 2008 o retea de dealeri cu 12 showroomuri in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara.