ALD Automotive, divizia de leasing operational si administrare de flote auto a grupului Societe Generale, administra 5.891 de autovehicule la sfarsitul primului semestru, cu 14,5% mai mult fata de finalul anului trecut, a declarat directorul general al companiei, Vincent Kneppert, citat de NewsIn.

La sfarsitul lui 2009, ALD Automotive administra 5.147 de vehicule, cu aproape 7% mai mult decat in 2008.

"In 2009 am avut peste 800 de vehicule returnate si vandute pe piata de second-hand. Anticipam un volum similar si in acest an - 1.073 de contracte vor ajunge la final, iar autovehiculele vor fi returnate", a mentionat Kneppert.

La inceputul anului, directorul companiei estima ca va administra la sfarsitul lui 2010 o flota de 6.400 de autovehicule, in crestere cu aproape 25% fata de 2009.

ALD Automotive a lansat, in mai, o platforma de vanzare prin licitatie a autovehiculelor rulate catre dealeri si utilizatorii masinilor contractate prin firme, estimand vanzari de peste 1.000 de autovehicule in acest an. Pana in prezent, compania a vandut 417 vehicule prin aceasta platforma.

"Activitatea de remarketing este cruciala pentru business-ul nostru. Asadar, am investit in dezvoltarea unei platforme de licitatii online care a crescut considerabil eficienta si simplitatea procesului de vanzare. Principalii nostri clienti sunt dealerii specializati, insa oferim posibilitatea ca vehiculele sa fie cumparate si de utilizatorii lor initiali", a mai spus Kneppert.

Directorul general al ALD Automotive estimeaza ca va administra la sfarsitul acestui an o flota de 6.400 de autovehicule, in crestere cu aproape 25% fata de 2009. De asemenea, se asteapta la o cifra de afaceri de 30 milioane euro, in crestere cu 21% fata de nivelul de 24,7 milioane euro din 2009.

Principalul produs ALD Automotive este leasingul operational "full service" (cu servicii incluse n.r.) pentru flote de autovehicule. Acesta include, pe langa finantarea utilizarii autovehiculului, o gama de servicii destinate administrarii flotelor de autovehicule. Din ianuarie 2008, ALD Automotive asigura si serviciul de spalare a autovehiculelor.

ALD Automotive SRL, creata la inceputul anului 2005, este detinuta de BRD-Groupe Societe Generale si de compania franceza ALD Automotive, subsidiara a Societe Generale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
ALD Automotive intra in provincie cu trei reprezentanti regionali