Honda a anuntat ca, incepand din 2011, modelul Civic Type R nu va mai fi comercializat intr-o serie de tari europene, din cauza normelor de poluare.
Decizia de a opri vanzarile in majoritatea tarilor din Europa a fost luata deoarece automobilul nu indeplineste, in prezent, reglementarile Euro 5.

In Romania, modelul Civic Type R ce dispune de 2 litri benzina 200 CP costa 26.000 euro cu TVA.

Introducerea Euro 5 inseamna ca modelul Civic Type R mai poate fi comercializat numai pana la sfarsitul lui Ianuarie 2011 pe pietele unde aceste reguli se aplica.

Modelul, asamblat exclusiv in Marea Britanie, va continua sa fie vandut pe pietele in care reglementarile permit acest lucru, si va ramane in productie la uzina din Swindon.

Modelul in 3 usi de 200 CP si-a facut debutul ca si concept la salonul auto de la Geneva, in 2006.

Combinatia de muchii ascutite si stilul agresiv a fost neasteptat, predecesorul sau avand un stil mult mai conservator.

Versiunea de productie a fost dezvaluita tot in 2006, la Salonul Auto de la Paris, cu un aspect care a fost aproape identic cu cel al conceptului prezentat mai devreme in acel an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri