In august, Trust Motors a mai luat un manager de la Tiriac, pe Narcis Ghita, pentru functia de director general. Cu o experienta manageriala de peste 17 ani, Narcis Ghita a ocupat in ultimii 6 ani pozitia de director general si administrator in cadrul Hyundai Auto Romania.

Marius Cocu va ocupa functia de director de marketing si comunicare al Trust Motors, dupa ce Radu Cristian fostul manager a predat responsabilitatile.

Radu Cristian, dupa o perioada de 8 ani si jumatate in cursul careia a ocupat pozitiile de director marketing/comunicare (2002-2003 si 2008-2010) si director comercial (2003-2008) al Trust Motors, se va concentra pe continuarea dezvoltarii companiei de leasing operational My Car Trading, parte a grupului din care fac parte Eurial Invest si Trust Motors.

Citeste si:

Infiintata in Mai 2007, My Car Trading este compania care ofera pe piata romaneasca produsul de inchiriere pe termen lung denumit MyDEAL. Compania opereaza o flota de 1.500 autovehicule inchiriate pe termen lung.

Anul trecut, afacerile Trust Motros au scazut cu 60%, la 75 milioane euro, in timp ce profitul brut a coborat cu 65% pana la 5,2 milioane euro.