Forum Auto, importatorul Volvo Cars in Romania, a anuntat preturile noului sportswagon V60, la un pret de la 29.760 euro cu TVA.
Diponibil in cinci variante de echipare pe o gama larga de motorizari pe benzina si diesel, pretul noului sportswagon Volvo incepe de la 29.760 euro cu TVA pentru motorizarea pe benzina 150 cp, transmisie manuala, in varianta de echipare standard si poate ajunge la 52.638 euro pentru motorizarea de top T6 AWD/ 304cp, transmisie automata tip Geartronic, versiune de vanzare Summum.

Pentru inceput Noul Volvo V60 este ofertat clientilor din Romania in doua variante de motorizare diesel si patru variante de motorizare pe benzina.

Motorizarile diesel sunt: D3, doi litri, 5 cilindrii si 163 CP si D5 de 2.4 litri, in cinci cilindri cu 205 CP. Ambele motorizari diesel pot fi comandate cu transmisie manuala sau automata in 6 trepte de viteza. Motorizarea diesel D5 in varianta de transmisie automata poate fi comandata atat cu tractiune fata cat si cu tractiune integrala.

Pe benzina sunt disponibile un 1,6 litri 150 CP sau 180 CP, 2 litri 203 CP si 3 litri 304 CP.

Volvo V60 este disponibil in urmatoarele versiuni de vanzare: Basic (standard), Kinetic, Momentum, Summum si RDesign.

In Romania, noul Volvo V60 poate fi configurat si comandat prin intermediul reprezentantele Volvo autorizate cu un termen curent estimat de fabricatie de 2 pana la 3 luni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri