Automobile Bavaria Group, dealer al marcilor BMW si Mini pe plan local, comercializeaza cea de-a doua generatie a modelului BMW X3 pe piata romaneasca la un pret de pornire de 41.000 euro cu TVA.
MHS Motors, membru al grupului Automobile Bavaria, a livrat primul BMW X3 model nou din Romania.

Noul X3 beneficiaza de doua motorizari, unul diesel de 2 litri 184 CP si unul pe benzina de 3 litri 306 CP.

X3 xDrive35i vine echipat standard cu o cutie de viteze automata cu opt trepte. Aceasta optiune este disponibila la BMW X3 xDrive20d ca alternativa la transmisia manuala cu sase trepte standard.

In premiera, transmisia automata este combinata cu functia Auto Start Stop, care dezactiveaza automat motorul la stop sau la blocaje in trafic. Imediat ce pedala de frana este eliberata, motorul reporneste.

Prima generatie a SUV-ului BMW X3 a aparut pe piata europeana in 2003, iar in 2007 a primit un facelift.

In decursul ultimilor sapte ani, BMW X3 a fost produs in 614.824 unitati in Austria (Gratz), Rusia, Egipt si Thailanda.

Automobile Bavaria Group este prezent in Bucuresti (Automobile Bavaria Baneasa), Constanta (Bavaria Motors), Sibiu (Contempo Cars Sibiu), Cluj (Autotransilvania Cluj), Targu Mures (Autotransilvania Targu Mures) si Timisoara (Banat Car).

Cititi si ce spune Michael Schmidt, omul de afaceri care a adus marca BMW in Romania in urma cu 16 ani prin Automobile Bavaria, intr-un interviu acordat Wall-Street.ro

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri